Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Agnė Grudytė-Guobienė. Naujasis Lietuvos sekso simbolis?

Užteko vos kelių naujo serialo „Naisių vasara“ serijų, kad vieną iš pagrindinių personažų įkūnijanti šiaulietė aktorė Agnė Grudytė-Guobienė būtų pakrikštyta naujuoju Lietuvos sekso simboliu. Įdomu, ką apie tai mano simpatiškoji eterio naujokė?
Agnė Grudytė-Guobienė
Agnė Grudytė-Guobienė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Agnė Grudytė-Guobienė.
Gimimo data, vieta: 1986 07 09, Šiauliai. 23 m.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; vyras – Andrius; turi dukrelę Ievutę (1).
Pasiekimai: Šiauliuose studijuoja aktorystę; šiuo metu vaidina TV3 seriale „Naisių vasara“; Šiaulių televizijoje vedė kelias laidas; turi renginių vedėjos patirties; buvo dainų konkurso „Dainų dainelė“ laureatė.

 

TV3 nuotr./Agnė Grudytė-Guobienė
TV3 nuotr./Agnė Grudytė-Guobienė

TV3 eteryje jau rodomas serialas „Naisių vasara“, kuriame atlieki vieną iš pagrindinių vaidmenų. Koks jausmas stebėti save ekrane?

Labai keista į save žiūrėti. Kodėl? Kai matai save iš šono, atrodo, kad ir balsas keistas ir, apskritai, kad į save esu visai nepanaši, tarsi kitas žmogus. Bet kolega Sigitas Jakubauskas, seriale vaidinantis mano tėvą, sakė, jog pamažu priprasiu. Man patinka žiūrėti į savo darbą ekrane ir jį analizuoti.

Kaip į Tavo naująjį darbą reaguoja tėvai ir vyras Andrius?


Na, jie labai džiaugiasi. Apie tai šeimoje nekalbame labai daug. Žinoma, būna, kad parėjusi iš darbo mama pasakoja, jog jai kolegės sakė vieną ar kitą dalyką, kas joms patiko, o kas ne. Tiesa, jos bendradarbės daugiau seka naujienas, t.y. kas apie mane rašoma spaudoje. Mama juokiasi sakydama, kad apie mane ji žino mažiau nei aplinkiniai. Vyrui irgi patinka mano darbas. Andrius neieško minusų nei mano, nei kitų aktorių vaidyboje. Džiaugiuosi, kad jis mane palaiko.

Tik pasirodžius pirmoms „Naisių vasaros“ serijoms, vyriškoji auditorija ėmė kalbėti, jog Tu esi potencialus naujasis Lietuvos sekso simbolis. Kaip reaguoji į tokį titulą?

Labai nustebau (juokiasi). Net nežinau, kaip į tai reaguoti. Na, toks titulas man nesukelia neigiamų emocijų. Vyriškai auditorijai už šį komplimentą reikėtų padėkoti.

 

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Agnė Grudytė-Guobienė
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Agnė Grudytė-Guobienė

Ilgą laiką lietuviškų serialų žvaigždė buvo aktorė Inga Jankauskaitė (29). Dabar ji nebevaidina muilo operoje. Greitai pasklido kalbų, kad Tu galėtumei užimti Ingos vietą. Ką apie tai manai?

Oho! Na, Inga Jankauskaitė visada mane žavėjo ir kaip moteris, ir kaip aktorė. Užimti jos vietą? Net nežinau... Ir aš norėčiau tiek pasiekti, kiek Inga. Na, pagyvensime ir pamatysime, kaip toliau man seksis.

O kaip iki šiol Tau sekėsi gyvenime?


Puikiai! Niekada nieko neplanuoju – pats likimas viską sudėlioja taip, kaip jam reikia. Aš visuomet į viską žiūriu pozityviai. Jei gyvenime nutinka blogų dalykų, vadinasi, ne be reikalo.

Esi jauna mamytė. Kaip nutiko, kad anksti nusprendei ištekėti ir pagausinti šeimą?


Kaip atsitiko? Taip, kaip ir kitiems (juokiasi). Vaikas pasirinko, kada nori ateiti į šį pasaulį. Ir labai tuo džiaugiuosi, kad būtent dabar turiu dukrytę – ne vėliau ir ne anksčiau.

Kaip suprantu, dukrelė Ieva Tau yra visas pasaulis. Kas pasikeitė jai gimus?

Viskas! Tačiau aš nesu iš tų mamų, kuri sudievina savo vaiką ir perdėtai jį saugo. Pakito mano pačios vidus. Manau, tapau mielesnė, kovingesnė. Kas gi kitas pasirūpins mano vaiku, jei ne aš? Likimas lėmė vaidinti seriale – priėmiau šią dovaną. Priėmiau ją kaip investiciją tiek į save, tiek į Ievutės laimę ir gerovę.

Gal su vyru jau planuojate Ievai broliuką ar sesutę?

Neplanuoju antro vaiko ne tik dėl darbo ar mokslų, kurie prasidės rudenį. Norisi džiaugtis Ievute ir visą dėmesį skirti jai.

TV3 nuotr./Agnė Grudytė-Guobienė
TV3 nuotr./Agnė Grudytė-Guobienė

Seriale „Naisių vasara“ atsidūrei tik dėl netikėto Rolando Skaisgirio telefono skambučio. Tau jau teko nemažai su juo bendradarbiauti. Kokią nuomonę susidarei apie šį prodiuserį?

Rolandas – malonus, žinantis, ko nori, reiklus, tiesus žmogus. Jis geras darbdavys.

Tačiau kitiems jis atrodo per tiesmukas, galintis greitai įžeisti žmogų...

Mes visi tokiais mokame būti (šypteli).

Papasakok plačiau apie serialą „Naisių vasara“. Kokie jo privalumai palyginti su kitais panašiais serialais?


Čia vaidina nauji veidai, yra daug nuostabios gamtos, gražių vaizdų. Be to, „Naisių vasaroje“, priešingai nei kituose serialuose, pasakojama visai kitokia istorija. Čia yra visko: ir meilės, ir pykčio, ir intrigų... Viskas pateikiama skaniai. Nuo serialo „Giminės“ laikų daugiau nebuvo jokio serialo apie kaimą ir jos gyventojus.

Neretai televizijos žiūrovai aktorius sutapatina su vaidinamais herojais. Ar nebijai, kad vietoj Agnės Tave šauks Elenos vardu?


Kaip pasakojo kolegos, kurie jau ne pirmą kartą filmavosi, – tai neišvengiama. Gerai, kad Elena yra teigiama herojė. Nereikės bijoti, kad kažkas užsipuls kokioje nors parduotuvėje (juokiasi).

Ar galėtumei suvaidinti neigiamą heroję? Tarkime, intrigantę, paleistuvę, viliojančią svetimus vyrus?


Labai norėčiau kada nors gauti tokį vaidmenį. Manau, galėčiau gerai suvaidinti.

Gal ir apsinuoginti, jei to reikalautų griežtas prodiuseris, galėtumei ekrane?


Apsinuoginimas yra labai slidus dalykas. Galima tai padaryti, jei tikrai žinai, kad galutinis rezultatas nebus vulgarus, per atviras, kad bus gražu... Kol kas nei režisierius, nei prodiuseris to nereikalavo. Apie tai net nebuvo jokių kalbų. Beje, mano galva, tai nepriekaištingai daro kitos merginos, kurios puikiai atrodo ir gerai jaučiasi.

O Tu taip nesijauti?


Tikrai netrykštu noru apsinuoginti prieš visą Lietuvą ir nemanau, kad kada nors tai padarysiu. Man tai nėra tabu, tačiau nemanau, jog to reikia.

Televizijos sekso simboliai

Inga Jankauskaitė (29): mylima ir geidžiama


Tiek teatro, tiek televizijos pasaulyje bene mylimiausia ir geidžiamiausia aktorė yra Inga Jankauskaitė. Ši moteris ne vienam vyrui susuko galvą ir privertė dėl jos eiti iš proto. Nieko keista – juk Inga seksuali, inteligentiška, šarminga ir protinga.

Jurgita Tvarijonaitė (33): titulas – dėl nuogybių?


Seksualioji Jurgita Tvarijonaitė jau ne vienerius metus tituluojama kaip viena iš karščiausių šalies moterų. Niekas neabejoja, kad šį titulą žavi blondinė pelnė dėl itin atvirų fotosesijų. Jurgita niekada nesidrovėjo pozuoti pusnuogė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius