Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Grudytė: po skyrybų su vyru – jausmai naujam mylimajam (papildyta liepos 2 d.)

Tik dabar paaiškėjo, kad populiariame televizijos seriale „Naisių vasara“ pastaruosius metus filmavusis pagrindinė juostos aktorė šiaulietė A. Grudytė (24) išgyveno tikrą šeimyninę krizę. Tačiau skyrybos su vyru ir dukros tėvu jaunos moters nepalaužė. Dabar Agnė džiaugiasi naujais jausmais.
Agne Grudytė
Agne Grudytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Agne, Tavo gyvenime neseniai baigėsi sunkus etapas. Šiaulių teismas prieš mėnesį išskyrė Tave su buvusiu vyru ir dukros Ievutės tėvu Andriumi, o praėjusią savaitę sprendimas įsigaliojo. Kaip jautiesi?

Negaliu sakyti, kad teismų maratonas labai išsunkė, tačiau nemalonu, jog viskas užsitęsė iki pusmečio. Tiesa, dar iki pirmojo skyrybų teismo posėdžio buvo daug vargo, nesklandumų ir nemalonių pokalbių. Teko patirti ir šilta, ir šalta. Manau, mane supras visi, kurie yra patyrę skyrybų procesą.

Tau niekada nekilo klausimų, ar gerai darai, kad skiriesi? Galbūt dvejojai?

Sunku buvo priimti sprendimą skirtis, tačiau jį priėmusi niekada dėl to nedvejojau. Žinojau, kad elgiuosi teisingai. Kodėl jaučiausi tokia užtikrinta? Tiesiog su buvusiu vyru santykiai nesiklostė, mums abiem buvo blogai, skirtingai žvelgėme į pasaulį. Galvojau, kad esu verta geresnio ir visavertiškesnio gyvenimo.

Ar su Andriumi išsiskyrėte gražiuoju?

Deja, neišvengėme pykčių. Išsiskyrėme ne kaip du suaugę žmonės. Abu patyrėme daug neigiamų emocijų. Jis man ir grasino, ir skleidė apie mane negražias kalbas. Buvo viešai šnekama, esą nesirūpinu dukra, esu pasileidėlė. Į tokias kalbas nereagavau. Teisintis manimi netikintiems neprivalau, o artimiausi žmonės patys puikiai žino, kaip yra iš tikrųjų.

Gal tai atsitiktinumas, gal ne, tačiau vienu metu buvo pasklidusios kalbos apie galimą Tavo ir „Naisių vasaros“ mecenato politiko Ramūno Karbauskio romaną. Gal šie gandai taip pat buvo paskleisti iš Andriaus lūpų?

Taip, girdėjau apie tai, tačiau nedrįsčiau sakyti, kad mano buvęs sutuoktinis galėjo skleisti tokias kalbas. Nenorėčiau tuo tikėti. Manau, kažkas tiesiog buvo sugalvojęs tokį piarą. Tačiau jis nepavyko (šypteli).

Kokie Tavo ir buvusio sutuoktinio santykiai? Ar judu bent sveikindavotės teisme?

Žinoma, kad pasilabindavome. Nieko bloga specialiai vienas kitam nedarėme, tiesiog taip išėjo. Todėl nebuvo reikalo bendrauti tik per advokatus.

Kaip Tau pavyko išgyventi skyrybų etapą?

Skyrybos manęs nepalaužė. Nesėdėjau viena namuose, nedepresavau. Žinoma, man labai palankiai susiklostė aplinkybės, nes pačiu emociškai sunkiausiu metu prasidėjo filmavimai „Naisių vasaroje“. Turėjau daug veiklos – tai padėjo nenugrimzti į liūdnas mintis.
Be to, skyrybų maratono metu išsikrausčiau iš mūsų bendro su buvusiu vyru buto pas savo tėvus. Jie ir draugai man taip pat labai padėjo psichologiškai. Aplinkiniai neleido nukabinti nosies!

Ar po įsigaliojusio teismo sprendimo pasikeitė Tavo finansinė padėtis?

Man kainavo advokatės paslaugos, o dėl priimto teismo sprendimo nieko nebepakeisi, nors manau, kad jis man nėra palankus. Su buvusiu vyru už paskolą kartu pirkome namą Šiauliuose. Po skyrybų teismas mus įpareigojo kartu mokėti įmokas bankui, nors mudvi su dukra tame būste nebegyvename. Bet nieko čia nepadarysi, tokia jau ta Lietuvos teisinė sistema (atsidūsta).

„Neišvengėme pykčių. Išsiskyrėme ne kaip du suaugę žmonės. Abu patyrėme daug neigiamų emocijų. Jis man ir grasino, ir skleidė apie mane negražias kalbas. Buvo viešai šnekama, esą nesirūpinu dukra, esu pasileidėlė“

Kadangi jau oficialiai įsigaliojo Tavo skyrybos, pagaliau galime pakalbėti apie naujus jausmus. Ar dabartinis Tavo širdies draugas Saulius padėjo Tau atsitiesti?

Taip, dabar jau galiu drąsiai apie tai kalbėti. Saulius – mano kelrodė žvaigždė. Nors susipažinome tuomet, kai jau buvau išsigydžiusi skyrybų paliktas žaizdas, iki šiol šis žmogus man įkvepia optimizmo. Nors neslėpsiu: Saulius matė ir mano ašarų.

Dėl ko Saulių vadini savo kelrode žvaigžde?

Jis mano gyvenime atsirado netikėtai ir nelauktai. Jis suteikia daug gerų emocijų, įspiria į užpakalį, kai trūksta kantrybės ar pristingu ūpo. Saulius kupinas idėjų ir minčių. Jis visapusiškai mane palaiko. Esu dėkinga jam, kad ištveria su manimi.

Kaip judu susipažinote?

Deja, romantiškos istorijos nepapasakosiu. Susipažinome per bendrus bičiulius. Ar iš karto kritome vienas kitam į akį? Manau, kad taip. Tačiau abu iš pradžių dar šiek tiek maivėmės (juokiasi).

Kiek laiko esate kartu?

Draugaujame jau maždaug pusantrų metų. Susipažinome praėjus pusmečiui po to, kai realybėje, o ne popieriuose išsiskyriau su Andriumi. Tiesą pasakius, su buvusiu vyru mūsų niekada nesiejo geri santykiai. Gal tik keletą mėnesių sėkmingai gyvenome. O su dabartiniu draugu vis dar negaliu atsidžiaugti puikiais santykiais. Mėgaujamės vienas kitu.

Tai gal galime laukti dar vienų Tavo vestuvių?

(Šypsosi.) Aišku. Nors dar konkrečių planų neturime, tikrai norėtume susituokti. Taip pat norėtume susilaukti ir bendro vaikelio. Tačiau abu jaučiame, kad tam dar neatėjo laikas. Vis dėlto netrukus mūsų šeima pagausės – nusipirksime šuniuką.

Papasakok apie Saulių daugiau. Kiek jam metų, kuo jis užsiima?

Jis nenori viešumos, todėl ir nesifotografuoja kartu. Tačiau kelis pagrindinius faktus pasakysiu. Jam 28 metai, dirba su menu nesusijusį darbą, nors menininko gyslelę tikrai turi. Neišduosiu jo profesijos. Saulius – tiesiog labai geras žmogus (šypteli).

Kol kas gyvenate drauge su Tavo dukryte Sauliaus namuose. Neturite minčių iš Šiaulių kraustytis į sostinę?

Konkrečių planų dar nėra. Kita vertus, mūsų žvilgsniai krypsta ne į Vilnių ar kitą didįjį miestą. Dažnai su Sauliumi pakalbame apie gyvenimą mažesniuose miesteliuose. Daugelis net nemato, kaip gražiai jie sutvarkyti. Galbūt kada nors viename iš jų susuksime savo meilės lizdelį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius