Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė: „Smagiausia, kad įstojau mokytis“

Šiandien buvusi televizijos laidų vedėja ir dizainerė Agnė Jagelavičiūtė švenčia 29-ąjį gimtadienį. Ji 15min.lt tikino šios dienos nesureikšminanti – mergina dieną leido paskaitose.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / TVę nuotr.

Apie pietus į 15min.lt skambutį Agnė atsiliepusi linksmai padėkojo už sveikinimus ir papasakojo, kad šiuo metu yra paskaitose. „Gimtadienio nesureikšminu. Ir šiaip šita sukaktis neypatinga. Dabar man paskaitos“, – sakė ji. Paklausta, ar laukia audringas vakarėlis, A.Jagelavičiūtė atsakė neigiamai ir tikino gimtadienio apskritai neketinanti švęsti.

Mergina buvo nekalbi ir apie artimiausius savo planus ir kitiems metams užsibrėžtus tikslus. „Tiesiog net neturėjau progos apie tai pagalvoti. Gal prisėsiu vakare“, – sakė ji. Paprašyta pasakyti įsimintiniausius praėjusių metų įvykius Agnė nedvejodama tarė: „Įstojau į VDA (Vilniaus dailės akademija, – aut. past.)!“

„Su mokslais akademijoje dabar susiję dauguma mano lūkesčių, svajonių. Tiesa, dar negaliu pasakyti, ar mokytis man patinka – dar tik pirmos dienos“, – sakė A.Jagelavičiūtė. Ji jau turi dizaino bakalauro diplomą, o šiuo metu VDA ketina įgyti tapybos specialybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius