Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė tapo televizijos laidos „Receptų užkalbėtoja“ vedėja

Sausio 4-ąją LNK eteryje startuoja nauja kulinarinė laida, kurią ves charzimatiškoji „Skonio“ teisėja, kulinarinės knygos ir dienoraščio internete autorė Agnė Jagelavičiūtė. Ji bus rodoma šeštadieniais.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / LNK nuotr.

„Receptų užkalbėtoja” – tai išskirtinis šou, kuriame viskas vyks atvirkščiai nei įprasta tokio pobūdžio laidoms. Naujojo šou tikslas – atsakyti į klausimus, kurie iškyla paprastam mirtingajam perskaičius receptų aprašymus maisto gaminimo knygose, žurnaluose ar internete. Tai savotiškas televizinis „Google“. Laidos žiūrovai ras atsakymus į klausimus, kurie iškyla norint tiksliai sekti patiekalo gaminimo receptą.

„Kokio dydžio turi būti vidutinis kopūstas, obuolys ar morka? Kiek bus vienas puodelis ar stiklinė miltų? Kokio riebumo pieną rinktis, jei recepte nurodytas tiesiog pienas? Kokias bulves pasirinkti kugeliui, o kurios labiau tiks bulvių košei? Kuo pakeisti kiaušinius, jei pradėjus ruošti pyrago tešlą paaiškėjo, kad šaldytuve jų nėra? Kas nutiks, jei patiekale sviestą pakeisime aliejumi ir atvirkščiai? Atsakysime į klausimus, kurie iš pirmo žvilgsnio sudėtingi, o iš tikrųjų – paprasti“, – sako  laidos „Receptų užkalbėtoja“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė. 

Laida nepirš išankstinės nuomonės. Sprendimą priims laidos žiūrovas, stebėdamas vedėjos eksperimentus ir asmeninius atradimus. Laidoje netrūks linksmų komentarų, komiškų elementų, netikėtų atradimų ir receptų laidoms neįprastos dinamikos.

LNK nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
LNK nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius