Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aidos Žiliūtės scenoje nesutrikdė nei maisto atliekos, nei musių lervos ir gyvulių viduriai

Dėl per pasirodymą ištikusio lengvo šoko muzikos vadybininkė Aida Žiliūtė negalėjo paaiškinti, kaip jos rankose atsidūrė gyvulių viduriai.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / Kadras iš „Youtube“

„Išbandymų kelias“ – viena ekstremaliausių LNK šou „Dainuok, jei gali“ užduočių, kurią jau teko įveikti Ingridai Kazlauskaitei ir Liepai Mondeikaitei. Ne ką mažiau drąsos šis kelias pareikalavo ir iš Aidos Žiliūtės.

Dainuoti klampojant per tokias šlykštynes kaip maisto atliekos, musių lervos ar net gyvulių viduriai, yra tikrai nemažas iššūkis, tačiau Aida šokiravo visus, stebėjusius jos pasirodymą. Žiūrovai tai išvys sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Priėjusi vieną iš kliūčių, moteris paėmė saują vidurių ir lyg niekur nieko toliau traukė kūrinį „Pas tave einu“. Tačiau nutilus muzikai ji sunkiai prisiminė pasirodymo detales. „Net neįsivaizduoju, kodėl paėmiau tas žarnas“, – purtė galvą moteris, laidos vedėjams negalėjusi įvardyti, koks įsivaizduojamas artimas žmogus jai padėjo įveikti visas kliūtis.

Tačiau patirti išgyvenimai nesutrukdė Aidai atsikirsti į kandžias laidos komisijos replikas – netikėtą jos poelgį pakomentavusiam Justui Jankevičiui ji pasiūlė užsukti vėdarų.

VIDEO: Dainuok jei gali Aida

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius