Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė ir Oksana išpranašavo rudens makiažo tendencijas (nuotraukos)

Kokiomis akimis žvelgsime į pasaulį pasibaigus vasarai? Kokiomis lūpomis siųsime oro bučinius rudeniui? Į šiuos ir kitus klausimus apie ateinančio šaltojo sezono makiažo tendencijas atsakė tarptautinio tinklo parduotuvės „Make Up Store“ visažistai.
Pristatytos šaltojo sezono makiažo mados.
Pristatytos šaltojo sezono makiažo mados. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Švedų įkurtos profesionalios kosmetikos kompanijos atstovė, viena garsiausių šio tinklo visažisčių Johanna Persson būsimas grožio madas sukūrė ant televizijos laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės ir grupės „69 danguje“ vadybininkės Oksanos Zlatkovaitės veidų. Merginos taip pat buvo apvilktos specialiai prie makiažo priderintais drabužiais, sukuriančiais vieningą visumos įvaizdį.

Rudenį siūlome pabalusį veidą su ryškiomis, tamsiomis akimis ir nemažiau išraiškingomis lūpomis, o taip pat nepamirškite paryškinti rankų nagų!„Rudenį moterys turėtų akis ryškinti tamsiai rudais, violetiniais arba žaliais šešėliais – tai ateinančio šaltojo sezono madingos spalvos. Nereikės bijoti per sunkaus makiažo – akis apveskite tamsiu pieštuku, o tamsiai rudą šešėlį pagyvinkite violetiniais atspalviais. Klientėms nuo rudens siūlysime ne tik juodą ar rudą akių tušą, bet ir tamsiai violetinį, – būsimas makiažo tendencijas pristatė grožio meistrė iš Švedijos. – Jei vasarą siūlome ryškinti akis, o lūpas palikti tik šiek tiek pablizgintas – tai rudenį kviesime nebijoti tamsiu pieštuku apsivesti lūpas ir padažyti jas violetiniu, baklažano spalvos lūpdažiu ar matiniu – jau nebe blizgiu – lūpų blizgesiu.“

J.Persson gyrė naujai sukurtą tušo akims šepetėlį, kuris leis pasiekti ir paryškinti net mažiausias blakstienas. Atsižvelgdama į skubančių moterų gyvenimą, kompanijos „Make Up Store“ atstovė aiškino, kad skubančiai moteriai užtenka akių pieštuko ir tušo akims.

Tačiau rudenį J.Persson kvietė nebijoti labiau paryškinti veidą, patamsinti šešėliais akis (kampučiuose arčiau nosies šiek tiek pašviesinant) ir suteikti intensyvios spalvos lūpoms. Akcentuojant akis ir lūpas – skaistalų skruostams garsi visažistė moterims siūlė nenaudoti arba tik atsargiai brūkštelėti, šiek tiek suteikiant gyvumo.

„Rudenį siūlome pabalusį veidą su ryškiomis, tamsiomis akimis ir nemažiau išraiškingomis lūpomis“, – aiškino viešnia iš Švedijos.

Ji atkreipė dėmesį į tai, kad pastaruoju metu tiek Lietuvos, tiek Švedijos moterys rankų nagams renkasi šviesias, pastelines, beveik nepastebimas spalvas.

„Atvėsus orams, siūlome pradėti derinti rankų nagų spalvą su tamsiais šešėliais, lūpų dažais, diržu ar bateliais. Pavyzdžiui, Japonijoje galima pamatyti, kaip moterys suderina absoliučiai viską – akių šešėlius, lūpų blizgesį, rankų ir kojų nagus, batelius, rankinę ir diržą. Mums taip pat derėtų prisiminti ir paryškinti rankų bei kojų nagus“, – siūlė J. Persson, pati demonstruodama raudonus rankų nagus ir tokias pačias ryškiai raudonas lūpas.

Lietuvos klientės naujųjų kompanijos „Make Up Store“ kosmetikos ir parfumerijos produktų Vilniuje galės įsigyti nuo rugpjūčio pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius