Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Pilvelytė tapo „Kauno Akropolio” reklaminiu veidu

Prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ išleido devintąjį žurnalo „Akropolis Kaunas fashion“ numerį. Šį kartą jo viršelį papuošė buvusi kaunietė, viena iš populiariausių Lietuvos dainininkių Aistė Pilvelytė. Žurnale Aistė Pilvelytė pristato „Kauno Akropolio“ parduotuvių pavasario ir vasaros kolekcijas.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / „Kauno Akropolio“ nuotr.

„Stiprus ir nepakartojamas Aistės Pilvelytės balsas pakerėjo visą Lietuvą.   Ji išsiskiria iš kitų Lietuvos dainininkių nepriekaištingu stiliumi ir elegancija. Žavi ir nepakartojama moteris. Beje, daugelis mano, kad ji – vilnietė, tačiau ji gimė ir užaugo būtent Kaune“, -- sako „Kauno Akropolio“ valdytojas Vladimiras Kononenka.

„Kauno Akropolio“ nuotr./Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė

Žurnalo, kurio tema – „Odė saulei ir gėlėms“, puslapiuose Aistė Pilvelytė  kalba apie stilių, madą, spalvas ir... deimantus. 

„Nesivaikau mados. Man svarbiau stilius. Žmogų puošia paprastumas. Pastebėjau, kad neretai žmonės, kurie neturi daug pinigų, mėgsta blizgučius, daug pakabukų, ryškius laikrodžius. Man tai svetima. Nemėgstu rengtis ir atrodyti iššaukiančiai. Svarbiausia – patogumas, kokybė. Atrodyti paprastai, bet neprastai. Mano apranga scenoje ir gyvenime labai skiriasi. Kasdien aš mielai mūviu paprastus mėlynus džinsus, „Converse“ batelius, patogius marškinėlius arba megztuką“, – sako Aistė Pilvelytė.

Paklausta apie mėgiamiausią spalvą ir priminus, kad  ugningos, po Liūto ženklu gimusios moterys neretai mėgsta raudona spalvą, Aistė purto galvą.

„Raudona – nėra mėgiamiausia mano spalva... – po akimirko

„Kauno Akropolio“ nuotr./Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė

s nusikvatoja. – ... nors šiandien vilkiu raudonos spalvos golfu. Skaičiau jūsų žurnale, kad Rytis Cicinas nemėgsta rudos spalvos. Man ši spalva labai patinka ir tinka.  Mėgstu visas spalvas. Ypač pastelines, rudą, tamsiai mėlyną, purpurinę, geltoną. Oi, nėra negražių spalvų! Svarbu jaustis patogiai ir gerai. Man patinka Victoria Beckham stilius“, – tikina dainininkė. 

Ar Aistė Pilvelytė atkreipia dėmesį į vyrų aprangą? „Daugumai moterų svarbu, kad vyras atrodytų gražiai, man – ne. Tiesa, anksčiau reaguodavau į vyro aprangą. Dabar vyras gali vilkėti net apiplyšusiais drabužiais. Svarbiausia –  švara. Ir vyro protas, įdomumas, humoro jausmas“, - sako Aistė.  Jei turi progą, ji stengiasi rinkti drabužius ir savo vyrui, tačiau, anot Aistės, jis pats turi puikų skonį ir stilių.

Paklausta, ką dažniausiai perka   Kauno „Akropolyje“, iš karto atsako, kad dabar visas dėmesys skiriamas vaikams.

„Dabar viskas – vaikeliui. Nuo automobilinės saugos kėdutės iki striukyčių. Aš sau dabar esu.. – galvoja ir juokiasi. – ...antroje ar trečioje vietoje. Ne, net ketvirtoje. Po vaiko, vyro ir šuns“, –  juokiasi Aistė.  Tačiau ją visada traukia interjero aksesuarai.  Žvakės. Didelės. Daug  Kvepiančios. Įvairiausių aromatų. Rožių, vanilės, cinamono. Kvepiančios žvakės jos silpnybė.  „Arkliukas“ – rankinės ir batai.

„Turiu įvairaus stiliaus rankinių. Šiuo metu dažnai vaikštau su maža rankine, tačiau jei reikia filmuotis – čiumpu didelę. Ten reikia sudėti daug įvairiausių dalykų. Juokauju, kol esi jaunas, tu puoši drabužį ir aksesuarus, kai pasensi – jie tave puoš“, – teigia Aistė.
Aistė Pilvelytė nemėgsta apyrankių ir karoliukų.

„Man nepatinka, kai daiktai slegia mano kūną. Turiu tik miniatiūrinius deimantukus ausyse. Dar gali ant kaklo šviesti miniatiūrinis akmenėlis.  Žinau, kad žmonės specialiai taupo pinigus ir perka deimantus. Net kartais keista, kam jie reikalingi? Kam leisti pinigus kažkokiems akmenukams? Jie nesuteikia nei laimės, nei džiaugsmo. Deimantų galėtų ir nebūti.  Svarbiausia žmogaus gyvenime meilė“, – sako dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius