Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aistrų pakrantės“ dalyvės baiminasi dėl priaugto svorio!

Papildomi kilogramai – ne vienos moters galvos skausmas. Su šia problema susidūrė ir žaviosios TV3 šou „Aistrų pakrantė“ dalyvės.
Jovita ir Dovilė
Jovita ir Dovilė / TV3 nuotr.

Išlaikyti liekną figūrą merginoms nepadeda net karšta saulė, sunkus darbas šokių repeticijose ar nerimas dėl išlikimo projekte. Prabangaus Turkijos kurorto viešbučio virtuvė kasdien vis labiau gundo šokėjus įmantriausiais ir gardžiausiais patiekalais, teigiama pranešime spaudai.

„Kiekvieną dieną viešbučio restorane randame tiek daug patiekalų, kad turbūt čia gyvendami mėnesį ir valgydami tris kartus per dieną nė karto nepamatytumėte to paties patiekalo“, – skaniausiais valgiais gėrėjosi šokėjai.

Tačiau kai kurie dalyviai nepamiršta ko atvažiavo į šou ir stengiasi kuo mažiau mėgautis egzotiška Turkijos virtuve.

„Vienintelio ko viešbutyje nevalgiau, tai desertų, nes ten labai reikia žinoti ką valgyti – vieni sužadina vyrams geismą, kiti skirti tik moterims, buvo desertų net su mėsa. Nerizikavau ir valgiau vien jūros gėrybes ir vaisius“, – juokiasi „Aistrų pakrantės“ dalyvė Jovita.

Ar afrodiziakiški patiekalai profesionalų šokėją Dominyką ir grupės „Studentės“ narę Kristiną ir suvedė nakvynės į vieną kambarį?

Abu jaunuoliai kartoja tą pačią istoriją – sugedo Kristinos kambario durų užraktas ir, nepavykus užeiti į kambarį, Dominykas maloniai pasiūlė savo guolį. Išvakarėse užsimezgusi draugystė vis dėlto nepaveikė šokėjo ir jis išsirinkimo vakarą Kristinos nepasirinko. Kodėl išsiskyrė jaunuolių keliai ir kaip dėl to jaučiasi Kristina, sužinosite šį vakarą 21.00 val. tik per TV3!

Intrigos, dramos, pavydas, šokis ir vasaros aistra „Aistrų pakrantėje“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius