Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akistata“: aukšta valstybės kontrolės pareigūnė siekia našlaitės turto?

Siekdama apsaugoti mirusios sesers dukrą, į „Akistatos“ kūrybinę grupę pagalbos kreipėsi panevėžietė Jūratė Daraškevičienė. Aukštas pareigas užimanti jos sesuo siekia užvaldyti našlaitės turtą ir išvaryti ją į gatvę. Paprastos moters kova su įtakinga seserimi – ašaros, riksmai ir grasinimai jau šį trečiadienį 19.40 val. per TV3.
Jūratė Daraskevičienė
Jūratė Daraskevičienė / TV3 nuotr.

„Tai sunkiausia diena mano gyvenime, bet kitos išeities neturiu. Jūsų laida – paskutinė mano viltis laimėti kovą su seserimi ir apginti našlaite likusią mano sesers dukrą“, – vos sulaikydama ašaras kalbėjo J.Daraškevičienė.

Moters košmaras prasidėjo, kai nuo vėžio mirė jos sesuo. Kaip tik tada paaiškėjo baisi tiesa – trečioji sesuo – Almutė Juzėnienė, užimanti aukštas pareigas Valstybės kontrolėje, jau daugiau kaip prieš dešimtmetį apgaulės būdu persirašė sau pusę tėvams priklausiusio namo. Mirus ten gyvenusiai seseriai ji panoro atimti ir likusią dalį namo bei užvaldyti visą dukterėčios Vaivos, tuo metu dar nepilnametės, turtą.

„Man pačiai nieko nereikia, nepretenduoju nei į namą, nei į žemę. Aš tik ginu našlaitę nuo tetos, kuri naudojasi savo tarnybine padėtimi ir griauna jai gyvenimą“, – pasakojo J.Daraškevičienė.

Akistata įvyko. Laidos kūrybinei grupei pavyko pasiekti, kad prie namo Radviliškio rajone, dėl kurio ir vyksta kova, susitiktų konfliktuojančios šalys. Dviejų seserų ir dukterėčios akistata virto tikra drama, kurioje – našlaitės ašaros, įtakingos sesers įžeidinėjimai, grasinimai, bandymai įbauginti.

„Man tikrai reikia pagalbos, nuolat jaučiu spaudimą ir baimę“, – apie savo tetą kalbėjo be namų likusi Vaiva.

Iš pradžių bėgusi nuo televizijos kamerų, vėliau A.Juzėnienė, artimųjų kaltinama apgaulėmis ir šantažu, išdėstė savo versiją. Ką pasakys Valstybės kontrolės pareigūnė ir jos vadovai? Atsakymai – jau šį trečiadienį „Akistatoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius