Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Agnija Ditkovskytė Maskvoje susituokė su mylimuoju Aleksejumi Čadovu

Rusijos žiniasklaidą neseniai apskriejo žinia, kad žavioji 24-erių aktorė Agnija Ditkovskytė ir aktorius Aleksejus Čadovas, kuriam šią savaitę sueis 31-eri, atlaikė skyrybų išbandymą ir vėl yra kartu. Portalo Žmonės.lt žiniomis, pora ne tik išsaugojo prieš šešerius metus įsiplieskusią meilę, bet ir ryžosi ją įteisinti – aktoriai Maskvoje apsikeitė amžinos meilės priesaikomis.
Agnija Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas
Agnija Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas / „Scanpix“ nuotr.

Pasak Žmonės.lt šaltinių, vestuvių ceremonijai Agnija pasipuošė jos mamos, garsios aktorės Tatjanos Liutajevos bičiulio, garsaus Lietuvos mados kūrėjo Juozo Statkevičiaus kurta suknele, kuri buvo lengva ir plazdanti, o nuotaka, anot šaltinių, priminė fėją.

Žmonės nuotr./Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas Vilniuje 2009-aisiais
„Žmonės“ nuotr./Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas Vilniuje 2009-aisiais

Kaip kine, taip ir meilėje

Agnė ir Aleksejus susipažino 2006-ųjų rusų filmo „Karštis“ filmavimo aikštelėje. Ši juosta pagrindinį moters vaidmenį atlikusiai A.Ditkovskytei buvo debiutinė. Pagal siužetą jos ir A.Čadovo herojai susipažįsta ir pamilsta vienas kitą iš pirmo žvilgsnio. Taip nutiko ir Agnijai su Aleksejumi. Pora suartėjo, paaiškėjo, kad jie turi daugybę bendrų pomėgių. Aktoriai praleido kartu trejus metus, gyveno kartu, tačiau, Rusijos žiniasklaidos teigimu, poros santykiai sušlubavo kai apsirgo A.Ditkovskytės močiutė.

Mergina prie jos budėjo kone kiaurą parą, o mylimasis laiką leido filmavimo aikštelėje ar su draugais. Nors šią situaciją pora išgyveno, atsirado kita bėda – niekaip nesutapo aktorių grafikai. Jie ėmė taip retai matytis, kad Agnija pasiūlė judviem su Aleksejumi pagyventi atskirai.

Tačiau net būdami toliau vienas nuo kito jie šiltų jausmų nepamiršo. Panašu, kad meilė galiausiai suvedė jaunus žmones. Kaip teigia rusų spauda, dabar A.Ditkovskytė ir A.Čadovas neišskiriami, o prieš vestuves jie būdavo kartu net duodami interviu. „Mūsų gyvenimo būdas ir skonis identiški. Mes mėgstame tas pačias knygas, filmus, tą patį maistą. Mes užmiegame ir pabundame kartu net būdami skirtinguose miestuose. Aš – tai Agnija ir Agnija – tai aš“, – Argumenti.ru komentuodamas atsinaujinusius poros santykius sakė Aleksejus.

Vestuvių neskubino

„Manau, tuoktis reikia tik tada, kai daug metų su žmogumi būni pragyvenęs, kai jauti, kad su niekuo kitu gyvenimo nebenori susieti. Turėtų praeiti kokie penkiasdešimt metų ar bent dvidešimt, kad būtum tikras. Man gražu, kai į santuokų rūmus eina senukai. Toks jų žingsnis labiau pateisinamas nei dvidešimtmečių, kurie tuoktis bėga pametę galvas. Gyvenasi tau su žmogumi, ir gyvenk. Šventę galima pasidaryti nebūtinai keliant vestuves. Ir tai turėtų būti ne reklamos akcija, ne „pakazucha“, o šeimos, artimų draugų šventė“, – 2009-aisiais žurnalui „Žmonės“ kalbėjo Agnija.

Tiesa, 2009-ųjų gegužę jau buvo pasirodžiusi žinia apie A.Ditkovskytės ir A.Čadovo tuoktuves. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad žiniasklaida savaip interpretavo Aleksejaus žodžius, o netrukus po to pora prisipažino pasukusi skirtingais keliais.

Scanpix nuotr./Agnija Ditkovskytė ir Tatjana Liutajeva
Scanpix nuotr./Agnija Ditkovskytė su mama Tatjana Liutajeva

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius