Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Eglė Driukaitė apie meilę: „Tas jausmas – nevienadienis“

Aktorė Eglė Driukaitė, pažįstama iš serialo „Gedimino 11“, šią Valentino dieną pasitiko su daugybe darbų. Ji jau netrukus pasirodys naujajame, tarptautiniame seriale „Vyno kelias“. Jauna moteris neslėpė, kad dėl didelio užimtumo neplanuoja ir išskirtinės Valentino dienos šventės su vyru, grupės „Skamp“ nariu Viliumi Alesiumi.
Eglė Driukaitė
Eglė Driukaitė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Aktorė prisipažino, kad dabar tiek ją, tiek jos vyrą užgriuvo daugybė darbų. „Jokio Valentino dienos plano neturime, taip jau išėjo, kad supuolė daug reikalų – ir man, ir vyrui. Jo laukia muzikiniai apdovanojimai T.Ė.T.Ė, koncertai, išvyka į Vokietiją... Taip ir sukamės. Nebent gražiai paminėsime namuose“, – sakė E.Driukaitė.

Vinco Alesiaus nuotr./Vilius Alesius ir Eglė Driukaitė
Vilius Alesius ir Eglė Driukaitė

Jos teigimu, jiedu su V.Alesiumi nėra dideli Valentino dienos entuziastai. „Kokių mielų smulkmenėlių sugalvojame... Per visą mūsų draugystės laikotarpį niekuomet nesureikšminome šios datos. Tas jausmas – nevienadienis“, – šypsojosi E.Driukaitė. Ji ir V.Alesius susituokė praėjusių metų rugpjūtį po daugiau kaip 8-erių metų draugystės.

Apie naujausią aktorės darbą

Netrukus pasirodysiančiame seriale „Vyno kelias“ E.Driukaitė vaidina sudėtingo likimo moterį. „Mano herojė paslaptinga, ji sužeista, pagal siužeto liniją ji slepia savo šeimos tragediją. Ji bėga nuo savęs, nuo savo buvusio gyvenimo ir likimas netikėtai jai dovanoja nuostabių išgyvenimų. Kuo visa tai baigsis – ar praeities šešėliai ją pasivys – bus matyti“, – apie naujausią savo vaidmenį pasakojo aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius