Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Katherine Heigl patyrė gėdą trūkus suknelės dirželiui

Moteriai nėra nieko blogiau, kai lemiamą akimirką stebint šimtams žmonių nuvilia drabužis.
Katherine Heigl
Katherine Heigl / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aktorė Katherine Heigl pajuto netikėtą likimo spyrį, kai norėjo atsiimti metų moters apdovanojimą per renginį Las Vegase.

Aktorė, kuri buvo pagerbta už savo darbus, įskaitant filmus „27 suknelės“ ir „Bjauri tiesa“, pateko į nepatogią situaciją, kai trūko vienas iš suknelę prilaikančių dirželių. Beje, tai įvyko per patį kalbos vidurį, rašo „Daily Mail“.

Keisčiausia, kad suknelės dirželiai nebuvo tokie ploni, jog galėtų trūkti. Jie tikrai nepanašūs į siūlus, kurie galėjo neišlaikyti krūtinės svorio. Galbūt tai tik patvirtina, kad moteriai negalima pasitikėti jokiais dirželiais.

Laimė, situaciją šiek tiek gelbėjo renginio šeimininkas Billy Bushas. Įžengęs į sceną jis prilaikė dirželį toje vietoje, kur jis ir turėjo būti, o aktorė turėjo galimybę tarti kelis padėkos žodžius, nesirūpindama, jog auditorija išvys per daug nuogo kūno.

Atsiėmusi apdovanojimą aktorė nuėjo į užkulisius, susirado segtuką ir susitvarkiusi apdarą toliau ramiai galėjo pozuoti fotografams.

Daugiau nuotraukų galite rasti čia.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius