Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Virginija Kochanskytė džiaugiasi serialuose matydama savo kolegas

Žilos vėjyje besiplaikstančios garbanos ir jaunatviška šypsena. Tokią aktorę Virginiją Kochanskytę kelis dešimtmečius pažinojo teatro gerbėjai. Tačiau sulaukusi penkiasdešimties, aktorė pakeitė savo įvaizdį ir tapo tamsiaplauke. O naujame LNK seriale „Pavogta laimė“ V. Kochanskytė dar labiau pasikeis. Jos vešlią šukuoseną serialo stilistė paslėpė kuodelyje.
Aktorė Virginija Kochanskytė
Aktorė Virginija Kochanskytė / LNK nuotr.

„Serialo kūrėjai nusprendė, kad reikia pabėgti nuo mano įvaizdžio. Plaukai susegti, aš visai kitokia. Normalu, kad personažai diktuoja kaitą“, – sako V. Kochanskytė.

Aktorė neslepia džiaugsmo, sulaukusi naujo serialo „Pavogta laimė“ kūrėjų skambučio su pasiūlymu.

„Man labai smagu, kad mane prisiminė. Iki šiol nevaidinau lietuviškuose serialuose. Turiu daug veiklos, važinėju su poezijos spektakliais per visą Lietuvą, bet su džiaugsmu priėmiau kvietimą. Man smagu žiūrėti lietuviškus serialus vien dėl to, kad išvystu seniai bematytus savo kolegas“, – sako Virginija Kochanskytė.

Seriale „Pavogta laimė“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliks Valda Bičkutė, Virginija Kochanskytė vaidins jos buvusio mylimojo ir didžiausios priešo mamą Eugeniją.

„Pirmą kartą kuriu ryškų mamos vaidmenį. Pati neturiu vaikų, o seriale iš karto bus trys – du suaugę sūnūs ir dukra. Tačiau nebus taip, kad pirmą kartą susidursiu su motinyste. Padėjau rūpintis savo, amžiną atilsį, brolio vaikais“, – sakė aktorė.

Eugenija – dramatiško likimo moteris. Jos vyras – nusikalstamo pasaulio šulas. Nusikalstama veikla nesvetima ir jos vyresniajam sūnui. Pati Eugenija į tai nesikiša. Tačiau ji – valdinga moteris, šeimos namai – jos erdvė ir karalystė.

„Su Eugenija esame panašios savo valdingumu. Kai jos vyrą ištinka sveikatos bėdos, Eugenija puikiai tvarkosi su vaikais, priima sprendimus be isterijų ir ašarų. Aš irgi esu tokia pat veikli kaip Eugenija“, – sako Virginija Kochanskytė, naujame LNK seriale „Pavogta laimė“ kurianti stiprios moters vaidmenį.

LNK serialas „Pavogta laimė“ – po Naujųjų per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius