Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Ramūnas Šimukauskas Kaune susituokė su savo išrinktąja Roberta Taraškevičiūte

Šeštadienį Kauno Rotušėje aukso žiedus sumainė aktorius Ramūnas Šimukauskas (38) ir jo išrinktoji Roberta Taraškevičiūtė (29). Po šios ceremonijos pora dar buvo palaiminta Kauno arkikatedroje bazilikoje.
Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė
Ramūno Šimukausko ir Robertos Taraškevičiūtės vestuvių akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pirmieji vienoje pagrindinių Kauno aikščių pradėjo rinktis aktorių Ramūną Šimukauską ir jo išrinktąją Robertą Taraškevičiūtę atėję pasveikint svečiai. Dauguma jų – aktoriai, režisieriai bei kiti kultūros pasaulio atstovai.

Laimingų sužadėtinių pora į Kauno Rotušėje esantį Civilinės metrikacijos skyrių atvyko kiek anksčiau nei buvo numatytas jų santuokos laikas. Sužadėtiniai nuo žurnalistų nesislapstė ir maloniai su jais bendravo. Kartu su jaunavedžiais atvažiavo ir liudininkai – aktorius Andrius Žiurauskas ir nuotakos draugė Karolina Lušaitė bei dvi poros pamergių bei pabrolių.

Roberta ir Ramūnas į didžiąją Rotušės salę įėjo skambant klasikinei muzikai. Nuotaka pasirinko vyro pavardę, jaunavedžiai apsikeitė žiedais.

Po ceremonijos išėję į Kauno rotušės kiemą Šimukauskai priėmė dovanas ir sveikinimus.

Šimukauskiene tapusi Roberta sakė pasirinkusi vyro pavardę, nes ji jai labai graži ir norėjosi išlaikyti lietuviškas tradicijas. Nuotaka atviravo, savo ilgą, šampano spalvos suknelę šiai progai išsinuomojusi. „Iš pradžių ketinau suknelę siūdintis. Bet tik tokiu atveju, jei būčiau neradusi salonuose tokios, kokios norėjau“, – pasakojo laiminga nuotaka.

Ramūnas `imukauskas ir Roberta Taraakevičiūtė
Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė

Abiems tai – pirmoji santuoka

„Vestuvės – brangus malonumas“, – juokdamasi sakė R.Šimukauskienė, o jos vyras pridūrė, tikįs, kad daugiau jų kelti niekada neteks. Nuotaka rankose laikė baltų gėlių puokštę. Jos kaklo nepuošė jokie papuošalai, o į kuodelį susuktų plaukų – nei nuometas, nei gėlės.

Ramūnas `imukauskas ir Roberta Taraakevičiūtė
Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė

„Norėjome mielos ceremonijos“, – paaiškino jaunavedžiai.

Prieš vestuves pora iš artimųjų gavo dovanų aukso papuošalų, kuriuos pateikė juvelyrui, iš jų pagaminusiam žiedus. R.Šimukauskienės žiedas padailintas mažu deimančiuku, o R. Šimukauskas tokio pagražinimo atsisakė.

Žmonės.lt žiniomis, vėliau pora santuokos palaiminimą gavo Kauno arkikatedroje bazilikoje ir išvyko švęsti į „Gralio“ restoraną.

Meilė įsiplieskė teatre

„Su Roberta susipažinome darbe, buvome bendradarbiai: ji buvo Kauno mažojo teatro administratorė, o aš teatre vaidinau, todėl galima sakyti, kad mūsų vestuvės – tarnybinio romano kulminacija“, – dar prieš vestuves portalui Žmonės.lt juokaudamas pasakojo aktorius.

Roberta ir Ramūnas draugauti pradėjo pernai pavasarį.

Kaip ir dera po vestuvių, pora vyks medaus mėnesio. „Galvojame apie Maljorką, ketiname liepą truputį atsipūsti saulėtame paplūdimyje“, – sakė Ramūnas Šimukauskas.

Paklaustas apie šeimos pagausėjimą, aktorius linksmai nusijuokė: „Dar neplanuojame, bet perspektyvoje vaikai tikrai yra.“

Ramūnas `imukauskas ir Roberta Taraakevičiūtė
Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė

Laukė trečiojo karto

Prieš didžiąją šventę R.Šimukauskas yra atviravęs, kad gyvenime yra mylėjęs vos du kartus ir kaip tik laukia to trečiojo, kuris nemeluoja. Paklaustas, kokia moteris pavergtų jo širdį, Ramūnas tada vardijo: „Išmintinga, turinti puikų humoro jausmą, mokanti bendrauti. Natūralu, kad vyrai myli akimis, tačiau aš neieškau aukštos šviesiaplaukės ar žemos tamsiaplaukės – jokių kriterijų nesu susidėliojęs. Mergina turi būti graži man, nebūtinai visam pasauliui. Taip jau sutverta, kad vyras moterimi nori grožėtis, o moteris vyru – didžiuotis“.

Aktorius anksčiau buvo susižadėjęs su žurnaliste Rūta Mykolaityte, kuri išgarsėjo kaip „žaliaakė žurnalistė“ tuometinio Seimo nario Sauliaus Stomos skandale. 2012 metais Ramūnas ir Rūta pasuko skirtingais keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius