-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorius Viačeslavas Mickevičius kviečia į muzikinės „stand-up“ komedijos koncertą „Nusišy(k)psok!“

Vasario 28 dieną vyks V.Mickevičiaus gyvo garso ir gyvo juoko pasirodymas. Aktorius savo muzikines parodijas ir satyros dainas bei jų klipus internete skleidžia pasivadinęs „Slavka Channel“ pseudonimu. Tad žiūrovams bus pristatyti daugiausiai gerbėjų dėmesio susilaukę kūriniai programoje „Nusišy(k)psok!“
Viačeslavas Mickevičius
Viačeslavas Mickevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Tie, kas yra girdėję V.Mickevičių scenoje bent kartą gyvai, žino, kad jo komentarai ir šmaikšti humoristinė improvizacija nenusileidžia kūriniams. Ši galimybė pamatyti V.Mickevičių pasitaikys jau antradienį, vasario 28-ąją. Žiūrovai drąsiai galės pateikti savo klausimus, o nė karto nesusijuokę, sklando kalbos, gali susilaukti asmeninio dėmesio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Internete plinta ironiška „Slavka Channel“ daina „Emigrantai“ – apie lietuvių būdą svetur

„Slavka Channel“ skleidžiama kūryba ypatinga ne tik savo aštria satyra, bet ir vizualiniu humoru. Dainoms kuriami vaizdo įrašai turi ypatingą, visuomet netikėtą, paprastą tarsi buitinį, bet kartu visiškai unikalų stilių, kurį gerbėjai net yra pavadinę „...because he can“ (liet. Nes jam, tik jam – galima). Ypatingos, unikalios asmenybės, žmogaus-orkestro gyvenimas yra kruopščiai slepiamas. Visgi tie, kam teko atsidurti artimoje V.Mickevičiaus aplinkoje, gali pašnibždėti, kad ne tik Viačeslavas yra unikalus kūrėjas, bet ir jo namai Nemenčinės miškuose yra verti atskirų pasakojimų ir laidų.

Asmeninio albumo nuotr./Viačeslavas Mickevičius
Asmeninio albumo nuotr./Viačeslavas Mickevičius

Viačeslavas Mickevičius yra renginių vedėjas, neseniai patentavo ypatingų rankų darbo kepsninių iš senovinių vokiškų kanistrų gamybos modelį, nuteistuosius moko gatvės cirko triukų ir kuria vaidmenis teatre.

Apie būsimą koncertą Viačeslavas kalba: „Šiame koncerte žmonės išgirs tai, apie ką nedrįsta net pagalvoti. Aš sau leidžiu galvoti, kad tai yra atgiję Banksy piešiniai. Mano dainos yra muzikinis pankavimas, muzikiniai eksperimentai, dainuojamoji depresija – toks mano paties išrastas žanras, – juokiasi. – Tai bėdų išryškinimas, mes nedainuojam „apie gėlytes ir vienaragius“. Vieni apsimeta, kad jokių problemų nėra, o mes apie jas dainuosime. Bet tikrai neliūdėsime. Ypač lauksiu žiūrovų klausimų.“

Aktoriaus pasirodymas vasario 28-ąją, klube „Legendos“, 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius