Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alanas Chošnau užrūstino koncertų organizatorius

Šį penktadienį laidoje „Super L.T.“ – koncertų organizatorių karas prieš Alaną Chošnau ir jo vadybininkę Aidą. Konfliktas prasidėjo, kai dainininko vadybininkė Aida trečiąkart atšaukė planuotą koncertą ir taip įžeidė bilietus įsigijusius gerbėjus.
Alanas Chošnau
Alanas Chošnau / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pirmą kartą Aida aiškino, kad Alanas susirgo. Antrą kartą ji pranešė, jog likus dienai iki koncerto jis išskrido. O šįkart ji guodėsi dėl dviejų susirgusių muzikantų“, – šokiruota nuolatinių išsisukinėjimų dėsto vieno klubo renginių rinkodaros vadovė Neringa Zeleniūtė. Pati Aida įsitikinusi, kad skandalą išpūtė naktinio klubo atstovai.

„Viešpatėliau, tie koncerto organizatoriai patys yra skandalistai. Net nenoriu į šitą purvą kišti rankų“, – aiškino neseniai dainorėle tapusi  vadybininkė. Kodėl iš tikrųjų suplanuoti koncertai atšaukiami, negalėjo paaiškinti ir Alanas.

Vietoj žadėto Chošnau koncerto pasisiūlęs dainuoti Sasha Song buvo nemaloniai nustebintas tokiu scenos kolegų elgesiu: „Tai nepagarba gerbėjams, galų gale reikia saugoti savo reputaciją“.

Koncerto organizatorius užtarė ir buvęs ilgametis Alano scenos kolega Aras Vėberis: „Aš turbūt seniausiai pažįstu Alaną ir žinau, koks jis yra. Manęs tokie jo poelgiai nestebina“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius