-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aldona Vilutytė ryžosi tragiškam vaidmeniui seriale

Naujasis LNK serialas „Saldi nuodėmė“ žiūrovus džiugins ne tik gausybe įvairialypių personažų bei mažo miestelio gyvenimo dramomis, bet ir seniai pažįstamais ir mylimais aktoriais, įkūnijančiais naujus amplua.
Aldona Vilutytė seriale
Aldona Vilutytė seriale / LNK nuotr.

Viena šių aktorių yra Aldona Vilutytė. Daugelį metų vaidinanti Keistuolių teatre, savo jėgas išbandžiusi ne viename kino filme, televizijos mylėtojams ji geriausiai žinoma kaip viena LNK „Dviračio šou“ blondinių. Šios veikėjos „blondiniška“ logika bei gilūs pastebėjimai apie gyvenimą ir politiką ne vieną vertė braukti juoko ašaras. Tačiau naujasis Aldonos personažas televizijos ekrane bus visiškai kitoks – būtų per maža pasakyti, kad tai LNK blondinės priešingybė.

Aldonos veikėjos seriale „Saldi nuodėmė“ vardas – Giedrė. Tai – šaltoka ir valdinga teisuolė, kuri nevisada sugeba džiaugtis gyvenimu. Tačiau ji taip pat yra mylinti bei rūpestinga mama ir žmona. Nors Giedrė neretai į savo geriausias drauges – Viką (aktorė Inga Norkutė) ir Korneliją (aktorė Lina Rastokaitė) – žiūri iš aukšto, tačiau dar dažniau ji savo bičiulėms padeda bėdoje. Jei „Dviračio šou“ blondinė buvo vien komiška veikėja, tai Giedrė yra veik tragiškas personažas. Ji, siekdama gero, nurodinėja aplinkiniams, kaip tinkamai gyventi, tačiau nesugeba susitvarkyti su savo problemomis.

Naujas lietuviškas serialas „Saldi nuodėmė“ su Aldona Vilutyte – jau pirmadienį, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius