-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė už „Žalgirį“ sirgo vilkėdami firminius marškinėlius

Ketvirtadienio vakarą krepšinio aistruoliai stebėjo įtemptas Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos „CSKA“ rungtynes, kurios, deja, baigėsi lietuvių pralaimėjimu. Gyvai varžybas „Žalgirio“ arenoje stebėjo Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite. Pora arenoje pasirodė vilkėdama A.Pogrebnojaus kurtus krepšinio aistruolių marškinėlius.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį pabandė padaryti tai, ko nepavyko padaryti nuo 2000 metų – nugalėti Maskvos CSKA krepšininkus. Pergalės sirgaliams lietuviams padovanoti nepavyko, tačiau favoritais laikyti CSKA krepšininkai buvo gerokai pagąsdinti – žaisti likus 11 sekundžių šeimininkams pergalę galėjo atnešti vienas metimas. Jis nepavyko.

Apie rungtynių eigą galite skaityti čia.

Gyvai rungtynes Kaune stebėjo ir dizaineris A.Pogrebnojus su žmona M.Račiūnaite. Jiedu sirgalių tribūnose pasirodė vilkėdami paties A.Pogrebnojaus kurtus marškinelius iš naujosios jo „Žalgirio“ sirgalių marškinėlių kolekcijos.

„Kiekvienas sporto sirgalius turi savo prisiminimus. Vieniems tai gėrio ir blogio kova finaluose su CSKA. Fantastiški Arvydo Sabonio dėjimai į Raudonosios armijos flagmano krepšį lyg smūgiai į sutrūnijusios imperijos sieną. Pergalės – lyg pirmi laisvės pranašai, kai maža tauta pajuto galinti ir norinti nugalėti didžiulį, bet nerangų sovietų imperijos Frankenšteiną. Kiti prisimins į Kauną iš už Atlanto, tolimosios Argentinos, atvežtą gražuolę Pasaulio klubų čempionų taurę. Jaunesniajai sirgalių kartai – Kauno „Žalgirio“ istorija, tai Eurolygos triumfas ir skambios pergalės Lietuvos krepšinio lygos finaluose“, – apie kolekciją anksčiau pasakojo A.Pogrebnojus.

Arenoje pasirodžiusi šeima atrodė nestokojanti teigiamų emocijų, įtemptą krepšininkų kovą jiedu stebėjo įsijautę ir azartiški.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius