-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Valentino dieną atšventė Jazzu ir Leono Somovo koncerte

Penktadienio vakarą įsimylėjėlių poros rinkosi Vilniaus Teatro arenoje, kur romantiškos muzikos koncertą gerbėjams dovanojo Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas. Pasiklausyti lyriškų dainų apie meilę panoro ir būrys žinomų žmonių, Valentino dieną čia atšventė ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite.
Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika
Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Leono Somovo ir J.Arlauskaitės-Jazzu šventinis pasirodymas sulaukė per pusantro tūkstančio klausytojų, visi bilietai į renginį buvo parduoti.

Svečių gretose pasipuošę šypsenomis pasirodė ir simpatijų Jazzu talentui ir muzikai nuolat neslepiantis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite – sutuoktinių pora čia taip pat atšventė Valentino dieną.

Nors visai neseniai viešai nuaidėjo šeimą sudrebinęs skandalas, kai dėl galimo A.Pogrebnojaus smurto M.Račiūnaitė kreipėsi į policijos pareigūnus ir dizaineris atsidūrė areštinėje, penktadienį jokių nesantaikos ženklų tarp jųdviejų nebuvo matyti: jie meiliai žvelgė vienas į kitą, J.Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo dainų klausėsi meiliai susiglaudę.

Koncerto nepraleido ir gausus būrys kitų žinomų žmonių: čia Valentino dieną pažymėjo režisierius Oskaras Koršunovas su drauge Monika Dirsyte, gražuolė Gabrielė Martirosionaitė, verslininkas Marius Gelažnikas, dizaineriai Egidijus Sidaras ir Egidijus Rainys, žurnalistė Edita Mildažytė su sūnumi, Irena Marozienė, dainininkas Algirdas Kaušpėdas ir kiti. Subtilaus Justės Arlauskaitės-Jazzu balso visi jie klausėsi su šypsenomis veiduose, nuskambėjus kiekvienam kūriniui atlikėjai negailėjo plojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius