Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikoje karjeros aukštumų siekianti Evelina Anusauskaitė-Young susitiko su „Sony Music“ leidybos viceprezidentu Jimu Vellutato

JAV su savo vyru Adamu Youngu gyvenanti dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young pasidžiaugė sėkmingu žingsniu savo karjeroje – mergina Amerikoje susitiko su „Sony Music“ leidybos viceprezidentu Jimu Vellutato.
 Evelina Anusauskaitė-Young
Evelina Anusauskaitė-Young / Asmeninio albumo nuotr.

„Kuomet apie kažką svajoji nuo 7 metų ir tai atrodo taip toli, bet tu tiesiog negali nustoti tikejus ir norėti to taip stipriai, kad vienintelis dalykas, kuris tave galėtų sustabdyti tai tik tu pats. Sunkiom akimirkom tai tampa tiltu per maištingą vandenį.

Akimirka po fantastiško susitikimo su „Sony Music leidybos viceprezidentu Jim Vellutato, kuris davė man tiek įkvėpimo ir „namė darbų“, tuo pačiu raktą į svajonių duris. Dabar teliko pataikyti jas atsidaryti! (šypsosi) Laukia ilgas ir sunkus darbas!

P.S. Buvo nepaprastai sunku išlikti profesionalia ir žiūrėti žmogui į akis aplink ant sienų matant platininius kompaktus, Miley Cyrus dovanotas taures su kačiukais (už dainą „Wrecking Ball“), The Beatles parašus ir Billboard lenteles, kurių pirmosiose vietose jo darbai, gitara pasirašyta „Maroon 5“ 10 cm nuo mano veido. Ar as tikrai ten buvau ? ...“ – „Facebook“ rašė Evelina ir pasidalijo keliomis nuotraukomis iš itin svarbaus jos karjerai susitikimo.

Asmeninio albumo nuotr./ Evelina Anusauskaitė-Young
Asmeninio albumo nuotr./ Evelina Anusauskaitė-Young

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius