Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriaus Šedžiaus pirmosios žmonos akibrokštas: paaiškėjo, kodėl vestuvėse nedalyvavo verslininko dukros

Šiauliečių Andriaus Šedžiaus (37 m.) ir Monikos Kvietkutės (20 m.) vestuvių iškilmes lydėjo nesusipratimai dėl jaunikio vaikų, kurie nedalyvavo puotoje. Trijų vaikų tėvas neišgirdo dviejų dukterų iš pirmosios savo santuokos sveikinimų. Telefonu pasveikino tik nesantuokinis sūnus.
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Praėjusį šeštadienį už verslininko ir politiko A.Šedžiaus ištekėjusi M.Kvietkutė pasirinko Šedžiuvienės pavardę. Šiauliuose tokią pat pavardę jau trylika metų nešioja ir pirmoji A.Šedžiaus žmona Sandra (33 m.), primena „Gyvenimo būdas“.

Nors Andrius ir Sandra išsiskyrė 2004-aisiais, buvusi politiko žmona neketina atsisakyti santuoką primenančios pavardės. Jos netrikdo ir tai, kad šia skambia pavarde dabar džiaugiasi gerokai jaunesnė moteris.

„Mano ambicijų ši pavardė neužgauna, todėl nežadu jos keisti. Mano dukterys – Šedžiūtės, aš – Šedžiuvienė.

S.Šedžiuvienė tikino telefonu po vestuvių pasveikinusi buvusį sutuoktinį ir nuoširdžiai palinkėjusi jam gražaus gyvenimo. Paklausta, kodėl dukterys nedalyvavo tėvo vestuvėse, S.Šedžiuvienė tikino, jog jos dar per mažos, kad pačios nuspręstų, kur joms eiti.

Kai užaugs ir turės savo nuomonę, galės eiti kur nori.

„O kai užaugs ir turės savo nuomonę, galės eiti kur nori”, – tvirtino motina.

Tačiau apie tai, kad dukterys nepasveikino antrą šeimą sukūrusio tėvo, A.Šedžius po vestuvių kalbėjo kitaip negu buvusi žmona.

„Sandra nei manęs sveikino, nei aš su ja apie vestuves kalbėjau. Nelabai jos sveikinimų ir laukiau. Pirmadienį telefonu buvusios žmonos pasiteiravau, kaip jaučiasi jaunesnioji duktė, nes buvo sakiusi, kad ji sirguliuoja, todėl neleis dalyvauti mano vestuvėse. Paaiškėjo, kad pirmadienį ji jau buvo sveika ir išėjo į vaikų darželį. Vadinasi, stipriai nesirgo.

O vyresniąją motina išsiuntė atostogų į Egiptą – duktė dėl to verkė, apgailestavo. Bet tai buvusios žmonos pasirinkimas, dėl kurio – pyksiu ar nepyksiu – kitaip nebus”, – nesusipratimus, kodėl atžalų nebuvo vestuvių pobūvyje, paaiškino A.Šedžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius