Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė trumpam virto valkatomis (nuotraukos)

Antradienio vakarą vykusio LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimo metu egzotišką amplua įkūnijo Andriaus Butkaus ir Onos Kolobovaitės pora – jie suvaidino valdžios apgautus valkatas.
„Žvaigždžių duetai“
„Žvaigždžių duetai“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Parlamento atstovas Arūnas Valinskas pasveikino pačius gražiausius Lietuvos „bomžus“ ir gražiausiai šokantį A.Butkų bei pasiūlė jo šokių studiją „Elegant Dance“ pervadinti į „Konteiner Dance“.

„Valdžią reikia mušti, valdžia mus kankina, ir kuo labiau ji mus kankina, tuo labiau mušim. Bus ką veikti“, – savo mintimis apie pasirodymą dalinosi komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

„Lietuvoje dėl visko kalta valdžia, jeigu oras pasikeičia – kalta valdžia. Aš vieną kartą ėjau gatve, paslydau ir nenuvirtau. Kas kaltas? Vėl valdžia“, – kritikos taip pat negailėjo Donatas Katkus.

„Jeigu taip masiškai emigruojate, noriu paprašyti – paskutinis išvykęs, išjunkite oro uoste šviesą“, – turbūt įkvėptas artėjančios Žemės valandos akcijos, planetos ateitimi susirūpino A.Valinskas.

„Mes į viską žiūrime pozityviai, net ir būdami prie konteinerių esame laimingi“, – tokiais žodžiais į gana žemus komisijos balus sureagavo A.Butkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius