-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Andrius Butkus: „Šokis su Erika Vitulskiene – nenukopijuotas“

Nemažai pagyrų po pastarojo pasirodymo išgirdusi LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ pora – Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė – aktyviai ruošiasi naujam numeriui. Tačiau akyli 15min.lt skaitytojai pastebėjo, kad judviejų ča ča ča kompozicija itin panaši į A.Butkaus anksčiau pademonstruotą šokį su Ona Kolobovaite.
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

15min.lt skaitytoja Karolina pastebėjo, kad A.Butkaus ir E.Vitulskienės šokis, parodytas „Kviečiu šokti“ laidoje, primena sėkmės sulaukusį šokėjo pasirodymą su dainininke O.Kolobovaite, parodytą TV3 projekte „Šok su manimi“ praėjusių metų rugpjūtį.

A.Butkus 15min.lt teigė, jog atliekant tą patį šokį – ča ča ča – tam tikrų panašumų sudėtinga išvengti. „Ką reiškia panaši kompozicija? Ji visai nepanaši, tiesiog yra pagrindiniai ča ča ča žingsniai, kurie negali būti kitokie. Jei pažiūrėtume į šio šokio kompozicijas, nebūtinai mano, nesunku pastebėti, kad yra daug tokių pačių ar panašių elementų. Kiekvienas choreografas turi savo braižą. Gali būti, kad panašumų yra. Ir muzika svarbi, bet pagrindiniai judesiai, žingsniai to šokio turi būti“, – aiškino jis.

Profesionalaus šokėjo teigimu, net kartoti tą patį šokį nebūtų nusikaltimas, nors šiuo atveju jokio pasikartojimo nebuvo. „Juk šoka visai kitas žmogus. Jei aš tą patį šokčiau, tai gal ir būtų galima stebėtis, to būtų per daug. Šiuo atveju šoka ne Ona Kolobovaitė ar Inga Valinskienė. Net su Inga iš esmės tuos pačius ča ča ča žingsnius rodėme, jie tokie yra. Šiuo atveju tai tikrai nebuvo tas pats šokis kaip su Ona, jie neturi nieko bendro“, – tvirtino A.Butkus.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus

Paklaustas, kaip sekasi ruoštis naujajam numeriui, šokėjas tvirtino, kad viskas vyksta pagal planą. „Visuomet sakoma, kad trūksta vienos nakties, ją dar turime, bet tų naktų galėtų būti daugiau“, – penktadienį juokėsi A.Butkus.

Siūlome pažiūrėti A.Butkaus šokius tiek su E.Vitulskiene, tiek su O.Kolobovaite:

VIDEO: Kvieciu sokti 2011 Erika Vitulskienė ir Andrius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius