Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas: ar gali dviratis išgelbėti šimtą Zambijos vaikų nuo mirties?

Naujajame televizijos sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ – ne tik nauji projektai, filmai ir serialai, bet ir žiūrovų pamėgtos laidos.
Andrius Mamontovas muša būgną.
Andrius Mamontovas muša būgną. / A.Kudabienės nuotr.

Greta naujų šou „Be komentarų“ ir „100 000 € grynais“, „Beatos virtuvė“ ir „Susitikime virtuvėje“, pokalbių laidos „Ką manai?“, naujų kultinių serialų „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Daktaras Hausas“, „Moterys meluoja geriau“ ir „Naisių vasara“ sezonų, Europos vyrų krepšinio čempionato kovų, televizijos eteryje karaliaus trečiasis „Šok su manimi“, tretieji „Lietuvos talentai“ ir visuomet aktuali, o dabar gerokai atsinaujinusi publicistika: „Akistata“, „Paskutinė instancija“, „Kodėl?“ ir „Prieš srovę“.

Viena populiariausių publicistikos laidų „Prieš srovę“ su žurnaliste Audre Kudabiene naująjį TV3 sezoną pradės kur kas anksčiau. Jau rugpjūčio 19-ąją laidos kūrybinė grupė ir dainininkas Andrius Mamontovas žiūrovams dovanos šviesos ir nuoširdumo kupiną pilnametražį dokumentinį filmą apie vienos skurdžiausių Afrikos valstybių – Zambijos vaikų gyvenimo tikrovę.

Andrius klausia: „Ar gali vienas dviratis išgelbėti kokį šimtą vaikų nuo mirties?“ Audrė, filmo autorė, atsako: „Taip.“ Šiuos žodžius TV3 žiūrovai išgirs jau greitai – dokumentinė juosta atskleis Zambijos džiaugsmus ir liūdesį. „Tai nuotykių pilna kelionė, po kurios turėtų tapti truputį šviesiau“, – intriguoja A. Kudabienė.

Norite padėti Zambijos vaikams? Skambinkite trumpuoju numeriu 1416 (auka – 2 litai) ir 1417 (auka – 5 litai) arba rašykite trumpąsias žinutes su tekstu: ZAMBIJA. Pagalbos lėšos šiuo būdu bus renkamos iki spalio 15 dienos. Aukoti taip pat galima pervedant sumas į visuomeninės organizacijos (VO) „Gelbėkit vaikus“ sąskaitas bankuose. Surinkta piniginė parama bus perduota tiesiogiai „Save the Children“ („Gelbėkit vaikus“) padaliniui Zambijoje.

Speciali „Prieš srovę“ laida apie Zambiją – rugpjūčio 19 dieną, penktadienį, 19.10 val. per TV3.

Naujas „Prieš srovę“ sezonas – nuo rugpjūčio 30 dienos antradieniais 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius