-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas: „Į gatves išėję muzikantai, Jūs padovanojote šventę sau ir visam miestui!“

Šeštadienio vakarą trankia, jau tradicine būgnų fiesta „Drum2gether“ Vilniuje buvo uždaryta šiųmetė Gatvės muzikos diena. Daugybė linksmai nusiteikusių vilniečių ir miesto svečių su renginio idėjiniu vadu Andriumi Mamontovu priešakyje kartu siūbavo būgnų ritmu.
Andrius Mamontovas baigiamajame Gatvės muzikos dienos būgnų koncerte „Drum2gether“.
Andrius Mamontovas baigiamajame Gatvės muzikos dienos būgnų koncerte „Drum2gether“. / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Gatvės muzikos dieną Vilniaus senamiestyje leidęs A.Mamontovas tvirtino, kad po šios šventės įspūdžiai kaip visuomet – fantastiški. „Mane labai džiugina, kad yra daug puikiai nusiteikusių žmonių, gera nuotaika, daug muzikos“, – šypsojosi atlikėjas.

Keis šventės datą

A.Mamontovas 15min.lt papasakojo, kad jau kitąmet turėtų pasikeisti šventės laikas – iki šiol ji organizuota pirmąjį gegužės šeštadienį. „Vis pasitvirtina mintis, kad reikėtų Gatvės muzikos dieną daryti gegužės pabaigoje. Kitais metais taip ir padaryti. Dėl oro – kad nereikėtų pergyventi ir drebėti lis ar nelis. Bet kuriuo atveju gegužės mėnesio pabaigoje būna šilčiau“, – sakė muzikantas. Jo teigimu, nuo kitų metų Gatvės muzikos diena vyks paskutinį gegužės savaitgalį.

Negali būti vienos nuomonės. Kažkam gal visai nepatiko, kažkas girdėjo tik triukšmą, o kitas girdėjo vien tik gerus pasirodymus. Tame ir žavesys. Gatvės muzikos diena nenuspėjama.Dėkoja kiekvienam prisidėjusiam

Nors laimingiesiems pavyko A.Mamontovą sutikti Vilniaus gatvėse, šimtai į kitų miestų gatves išėjusių muzikantų ir tūkstančiai klausytojų neturėjo progos su juo pabendrauti tiesiogiai. Per 15min.lt Gatvės muzikos dienos iniciatorius dėkojo visiems, palaikantiems šią jo idėją. „Noriu pasakyti didžiulį ačiū visiems tiems, kurie išėjo į gatves ir grojo. Jūs padovanojote šventę sau, visam miestui ir jo svečiams“, – kalbėjo atlikėjas.

Jo teigimu, Gatvės muzikos dienoje dalyvavo įvairiausio amžiau žmonės. „Būgnų fiestoje mačiau senuką, kuris kiekvienais metais ateina į „Drum2gether“ su savo senu būgneliu, visada groja. Yra keli pastovūs žmonės vyresnio amžiaus, kurie visuomet dalyvauja. Matosi, kad jie tikri dalyviai-entuziastai. Aišku, jaunimas sudaro didžiąją dalį, tai aktyviausia visuomenės dalis. Bet labai smagu, kad jungiasi ir kitos amžiaus grupės“, – džiaugėsi A.Mamontovas.

Pasak Gatvės muzikos dienos autoriaus, šiemet į gatves išėjo dvigubai daugiau atlikėjų negu pernai. „Kiekvienas susidaro skirtingą įspūdį, viskas priklauso nuo to, kuriuo metu pro kurią vietą praeisi. Tuo metu gal niekas negroja, o kitu – groja. Negali būti vienos nuomonės. Kažkam gal visai nepatiko, kažkas girdėjo tik triukšmą, o kitas girdėjo vien tik gerus pasirodymus. Tame ir žavesys. Gatvės muzikos diena nenuspėjama“, – šypsojosi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius