Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Tapinas pasveiko nuo koronaviruso: konstatavo, kad sirgo lengviausia forma

Visuomenininkas, žurnalistas Andrius Tapinas (43) pranešė pasveikęs nuo koronaviruso. Šia žinia žinomas vyras pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.
Andrius Tapinas
Andrius Tapinas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Virusas pasitraukė. Iš lėto, nenoromis, vis primindamas apie save galvos skausmais, silpnumu ir nuolatiniu nuovargiu. Bet pasitraukė ir gydytojas šiandien konstatavo, kad po beveik dviejų savaičių galiu atsisveikinti su šituo nekviestu svečiu.

Niekuo labai gudriu nesigydžiau – lovos režimas, daug skysčių, vitaminai C ir D, maistingos sriubos ir paracetamolis, kai jau galvoje pradėdavo daužyti kūjai.

Dabar galiu konstatuoti, kad turėjau vieną lengviausių Covido formų ir prisimenant visus kaulų laužymus, galvos ir akių skausmus, silpnumą, tai nebuvo pasivaikščiojimas parke. Galiu tik įsivaizduoti, kaip atrodo vidutinė ar sunki viruso forma, tad visiems, įklimpusiems giliau, stiprybės ir sveikatos“, – socialiniame tinkle pasidalijo A.Tapinas.

15min primena, kad prieš daugiau nei savaitę pirmąsias naujienas žurnalistas pranešė socialiniame tinkle. Vėliau susisiekus su laidų vedėju, jis šias naujienas patvirtino ir patikino, kad iškart atšaukė visus renginius, kuriuose turėjo dalyvauti.

„Žinokit, jaučiuosi normaliai. Simptomai prasidėjo savaitės viduryje. Buvo toks gan neįprastas kaulų laužymas, kosėjimas. Pradžioje galvojau, kad tai, aišku, yra mano rudeniniai peršalimai. Šiais laikais gi vis tiek esi atsargus, tai labai džiaugiuosi, kad buvau atsargus, atšaukiau visus filmavimus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Tapinas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Tapinas

Nevažiavau nei į Gargždus debatų vesti su P.Gražuliu ir R.Petrauskiene. Pasidariau testą ir šiandien gavau rezultatą. Kas yra įdomu, kad trys dienos buvo gan sudėtingos, o šiandien visai jau neblogai jaučiausi, tai net ir keista buvo gauti teigiamą rezultatą“, – prisipažino A.Tapinas.

Iš pradžių jis galvojo, kad tai buvo paprasčiausiais peršalimas, tačiau testo atsakymas jo įtarimus paneigė. Tad ir izoliuotis jis ketino ne sostinėje, bet prie jūros.

„Izoliuosiuosi ten, kur ir praleidau visą savaitę. Nuo Vilniaus esu gan toli, prie jūros. Tai čia man yra visai logiška ir kažkaip įtartinai jaučiausi, kad galėsiu kelias savaites tikrai niekam nesirodyti akyse“, – apie tai, kur praleis izoliacijos laikotarpį, sakė laidų vedėjas.

15min pasiteiravus, ar turi įtarimų, nuo ko galėjo užsikrėsti, A.Tapinas atsakymo neturėjo.

„Žinokit, neturiu žalio supratimo. Nes tų kontaktų, puikiai įsivaizduojat, kad buvo per rinkiminę kampaniją, kiek mes turėjome debatų, gyvų pašnekesių, susitikimų. Aišku, galima pajuokauti, nes ne viena dešimtis žmonių pastebėjo, kai turėjau tiesioginį interviu su V.Uspaskichu, kaip jis kosėjo.

Tai praeina tos dvi savaitės ir man pasireiškia simptomai. Tačiau čia būtų labai ironiška, jei tai tiesa. Bet, aišku, tikimybė nėra didelė. Tikiuosi, kad Viktorui viskas yra gerai ir jis neturi jokio viruso. Neturiu supratimo ir turbūt nėra labai prasmės galvoti, nes mes puikiai suprantame, kad galime užsikrėsti absoliučiai bet kur“, – situaciją komentavo A.Tapinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius