Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ankstyva diagnozė išgelbėjo Robertą DeNiro nuo prostatos vėžio

Ne tik eiliniams mirtingiesiems tenka susidurti su sunkumais. Nemažai kino žvaigždžių, politikų ir kitose srityse garsių vyrų yra susidūrę su prostatos vėžiu.
Robertas DeNiro
Robertas DeNiro / TV3 nuotr.

Žymusis beisbolo žaidėjas Joe Torre'as, politikas Rudy Giuliani, vienas žymiausių Amerikos golfo žaidėjų Arnoldas Palmeris, populiarus dainininkas ir muzikantas jamaikietis Harry Belafonte, politikai Bobas Dole'as, Colinas Powellas, Johnas Kerry ir nepakartojamas aktorius Robertas DeNiro – visi jie nugalėjo baisią ligą, kai atliekant reguliarius tyrimus buvo aptiktas ankstyvos stadijos  prostatos vėžys.

Nors sunkias ligas žmonės linkę nutylėti, jas nugalėję paprastai nori padėti kitiems. Daugelis pasaulyje pripažintų vyrų prisideda prie organizacijų, kurios remia prostatos vėžio prevenciją ir skatina prisidėti prie jų vykdomų sveikatinimo programų, informuoja TV3.

„Jei liga  aptinkama pradinės stadijos, o pacientas yra puikios fizinės būklės, daktarai prognozuoja visišką išgijimą”, – prieš šešerius metus gerbėjams sužinojus apie aktoriaus Roberto DeNiro bėdas situaciją pasakojo jo atstovas Stanas Rosenfieldas.

Dabar du „Oskarus” ir begalę kitų apdovanojimų gavusi kino žvaigždė toliau savo gerbėjus stebina puikiais kino filmais, vaidmenimis ir darbais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius