Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrajame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje – muzikavimas kibirais ir lankstumo triukai

Šį sekmadienį, gruodžio 12-ąją, 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje – antrasis „Lietuvos talentų“ pusfinalis. Dešimt dalyvių ir vėl bus atiduoti žiūrovų teismui. Tik du, daugiausiai žiūrovų palaikymo sulaukę, keliaus į finalą.
Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis
Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis / TV3 nuotr.

Vienas scenoje pasirodys devynmetis Viljamas. Mažojo šokėjo talentas – improvizuoti, kurti naujus judesius vos išgirdus muziką. Iš pradžių nepatikėjęs, kad teisėjai jį delegavo į pusfinalį, dabar berniukas intensyviai repetuoja ir žada sužavėti publiką.

Oro akrobatika, lankstumo triukai – sekmadienį į talentų sceną lipsiančios Odetos Mickuvienės koziris. Kauno pantomimos teatro aktorė geriau yra žinoma kaip moteris-gyvatė, kurios svajonė – pralįsti pro adatos skylutę. 

„Kai groji, o žiūrovas žiūri į tave ir net nežiovauja, – va čia tai paspirtis judėti į priekį, eiti į ‚Lietuvos talentus‘, patekti į pusfinalį, o vėliau gal net ir į finalą. Atiduosime visas jėgas, o jau žiūrovai nuspręs, kaip su mumis pasielgti“, – sako jaunųjų muzikantų grupė „Ritmas kitaip“ iš Šiaulių, kuriai kelią į pusfinalį atvėrė muzikavimas įvairiausiais buities rakandais – kibirais ir plastikiniais buteliais.

Dar vienas dalyvis – Natanas Bairakas – demonstruos talentą skambinti fortepionu. Nors Juozo Naujalio gimnazijos auklėtiniui dar tik dvylika, jis jau gali pasigirti savo sukurtais muzikos kūriniais: „Melodija manyje gimsta netyčia, skambinant, stebint gamtos stichijas.“

Pavergti žiūrovų širdis daina bandys vilnietė Kristina Radžiukynaitė. „Dainuoju nuo pat gimimo visur ir visada. Kažkada scena buvo mano lova, žiūrovai – koridoriaus veidrodis, mikrofonas – plaukų šepetys, o dainos atliekamos neaiškia čiukčių kalba“, – šypsosi vaikystę prisiminusi Kristina. Ruoštis pusfinaliui jai padeda ir šeima, ir vokalo mokytojai. 

Antrajame pusfinalyje taip pat pasirodys: energingieji muzikantai iš Šilagalio kaimo – grupė „Band.LT“, breiko komanda iš Kuršėnų „Freezing Death“, nenustygstantis vietoje solo muzikantas iš Kėdainių Jonas Stankevičius, merginų šokių grupė „Modus Dance“ ir netikėčiausiais instrumentais grojantis „Subtilu-z“  kvartetas. 

Pirmojo pusfinalio nugalėtojais tapo – specialiai „Lietuvos talentų“ projektui susikūrusi grupė „Bjelle ir PERU“ ir reperis Vytautas Matuzas iš Panevėžio.

„Lietuvos talentų“ pusfinaliai – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius