Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antras kartas nemelavo – projektą „Šok su manimi“ paliko Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas

Prie TV3 projekto „Šok su manimi“ šį šeštadienį prisijungė nauja pora – „Lietuvos talentų“ dalyvis Petras Daunys ir jo partnerė Sandra Saikauskaitė. Naujokai tapo vienuoliktąja projekto pora.
Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas
Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktosios „Šok su manimi“ laidos komisijos narių kėdes šį šeštadienį užėmė du garbingi svečiai – čiuožėjai ant ledo Deividas Stagniūnas ir amerikietė Isabella Tobias. Sportininkai balsavo kaip vienas komisijos narys. Šokėjus vertino ir buvęs projekto narys Algis Ramanauskas-Greitai. Kaip visada komisija neapsiėjo ir be šokių trenerės Jūratės Norvaišienės bei komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino.

Projekto vedėjas aktorius Vytautas Šapranauskas į laidos partneres gavo aktorę ir šokėją Inetą Stasiulytę. Deivido Meškausko, kuris projekte šoka su aktore Milda Štakėnaite, mylimoji pakeitė į teatro gastroles išvykusią Jurgitą Jurkutę-Širvaitę.

Pirmieji ant šokių parketo pasirodė Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj. Dalyviai sušoko tikrai netradicinį pasadoblį, tačiau komisijos pirmininkas rado prie ko prisikabinti. Pasadoblį sušokę itin išpopuliarėjusiu „Gangnam Style“ dalyviai nepatenkino komisijos narių lūkesčių ir negavo daug balų. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Penktoji `ok su manimi laida
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Penktoji „Šok su manimi“ laida

Antrieji penktojoje laidoje kvikstepą sušoko Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius. Po nuotaikingo pasirodymo kalbėjęs A.Ramanauskas-Greitai  gyrė porą ir pažadėjo parašyti gerą balą. „Man patiko, kad įžanga buvo ne kvikstepas, o paskui į jį perėjote kokybiškai ir gražiai, bet paskui nereikėjo kokaino naudoti ant savo partnerio“, – juokėsi miltus narkotikais pavadinęs TV laidų vedėjas.  

Dramatišką rumbą šeštadienį sušokę Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė sulaukė vienbalsių komisijos pagyrų – tiek dėl muzikos, tiek dėl šokio ar Milanos aprangos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mindaugas Rainys ir Milana Jaainskytė-Pankevičienė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė

Gimtadienį šią savaitę švenčiantis Deividas Meškauskas ir aktorė Milda Štakėnaitė šeštadienio vakarą sušoko elegantišką fokstrotą. I.Tobias negailėjo Mildai komplimentų, kuri, pasak Isabellos, kaip neprofesionalė, puikiai išmoko žingsnelius.  

Matas Niparavičius ir Ingė Rėklaitytė, sušokę kvikstepą, sulaukė komisijos narės J.Norvaišienės komplimentų. „Norėčiau pasakyti, kiek mes matėme laidų, kur buvo šokamas kvikstepas, tai buvo vienas geresnių kvikstepų ir Mato stovėsena nebloga“, – aukštaūgį dalyvį gyrė trenerė.

Baltarusė Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas penktajai laidai paruošė ča ča ča. „Bandžiau įsižiūrėti pagrindinį ča ča ča žingsnelį, tačiau labai sunkiai. Veronika, prisiminkite, kad pagrindinis žingsnelis eina nuo pirštų galiukų“, – pabrėžė J.Norvaišienė.  

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas

Hiphopo šokėjas ir treneris Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė už savo pasadoblį buvo vienbalsiai komisijos išgirti. „Žinau, kad šiam šokiui pasiruošti skirtą laiką skaičiavote ne dienomis, o valandomis“, – poros darbo užkulisius atskleidė J.Norvaišienė. 

Grupės „Pinup Girl“ narė Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis ant parketo pademonstravo dar vieną kvikstepo šokį. „Ačiū už gerą nuotaiką, įnešėte gerą atmosferą, o šokote visai neblogai, sakyčiau netgi gerai“, – porą gyrė A.Ramanauskas-Greitai. 

Jonas Nainys-Jovani ir Justina Žemaitytė savo nuotaikingu pasirodymu pralinksmino visą  publiką. J.Žemaitytė visus nustebino pasirodymo metu tilpusi į lagaminą. O štai J.Smoriginui labai parūpo, ar po kostiumu Jonas mūvėjo apatinius, ar ne. „Džaivas tai šlamštas, bet nuotaika puiki“, – teigė Jurijus.

Paskutiniai ant parketo pasirodė projekto naujokai P.Daunys ir S.Saikauskaitė. Energinga ir ryškia partnere džiaugęsis Petras sulaukė J.Smorigino kritikos. Pasak jo, Sandrai reikia save prigesinti, o Petrui pasitempti.

Specialų numerį šio šeštadienio laidos dalyviams ir žiūrovams pademonstravo laidos svečiai triskart Europos profesionalų LA šokių vicečempionai Justas Kučinskas ir Jekaterina Romankova.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, su TV3 šokių projektu atsisveikinti teko V.Gordijevskajai ir M.Gaižauskui. Tai antras kartas, kai pora palieka projektą, tačiau pirmą kartą juos išgelbėjo I.Stasiulytė ir A.Ramanauskas-Greitai. Šį kartą dalyvių neišgelbėjo niekas. 

Specialų numerį šio šeštadienio laidos dalyviams ir žiūrovams paruošė laidos svečiai triskart Europos profesionalų LA šokių vicečempionai Justas Kučinskas ir Jekaterina Romankova.

Žmonės.lt primena, kad praėjusį šeštadienį šokių projektą paliko įspūdingoji Diana Martinėlė ir jos partneris Aristinas Guogis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius