-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 21 /16:23

Anželika Cholina – elegantiško verslininko draugijoje

Į filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ premjerą antradienio vakarą skubėjo daug puošnių garsenybių. Viena jų – choreografė Anželika Cholina, į renginį atvykusi su elegantišku verslininku, „G4S Lietuva“ vadovu Sauliumi Tulevičiumi.
Anželika Cholina ir verslininkas Saulius Tulevičius
Anželika Cholina ir verslininkas Saulius Tulevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

A.Cholina vakarui pasirinko stilingą juodą ilgą sijoną su korsetu. 15min.lt žiniomis, pastarąjį choreografė pasiskolino iš dizainerio Juozo Statkevičiaus. Elegantiškai moteriai savo išvaizda nenusileido ir jos kompanionas. S.Tulevičius atrodė galantiškai, nors prie smokingo dažniausiai derinamą juodą peteliškę pakeitė pilka.

Choreografė A.Cholina su verslininku S.Tulevičiumi fotografų nevengė. 15min.lt šaltinių teigimu, A.Cholina premjeriniam vakarui itin stengėsi pasipuošti, tačiau ne tiek dėl aplinkinių akių, kiek dėl ją lydėjusio vyro.

Pati choreografė sakė, kad kalbėti su žurnalistais šia tema yra nenusiteikusi, mat mažiau kaip po pusvalandžio turinti išskristi iš Lietuvos. O gal aistringas burlenčių sporto, futbolo, teniso ir irklavimo entuziastas S.Tulevičius tiesiog susidomėjo šokiais?

Papildyta 16.22 val.: 15min.lt pavyko susisiekti su verslininku. S.Tulevičius buvo gerai nusiteikęs, tačiau šokti tikino dar nesimokantis. „Šokti nepradėjau, bet gera mintis. Pagalvosiu apie tai. Mes su Anželika esame pažįstami labai seniai, kokius 20 metų. Jokių kitų sąsajų tarp mūsų ieškoti nereikėtų“, – juokėsi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius