-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsinuoginusio kultūristo Dainiaus Barzinsko fotosesija sudomino ir televiziją

Sportininkas Dainius Barzinskas žiūrėjo žiūrėjo į žurnalų viršelius su apynuogėm gražuolėm, vartė vartė internetą, kuriame kūno linkus demonstruoja Lietuvos ir užsienio žvaigždės ir pasipiktino. Kiek galima! Kuo vyrai prastesni? Ir dar tokie kaip Barzinskas. Lietuvis, pasaulio kultūrizmo čempionas. Kokie bicepsai! Kokie tricepsai! Kokios pilvo grotos! Kokia sėdimoji!
Dainius Barzinskas
Dainius Barzinskas / „Foto Pin“ nuotr.

Portalas Žmonės.lt jau rašė apie D.Barzinsko fotosesijos nuotraukas, kuriose kultūrizmo čempionas apsinuogino.

Dabar ir LNK laida KK2 parodys: pasaulio čempionas Dainius Barzinskas nusimetė drapanas. Nusipaveikslavo su Adomo kostiumu. Ir dar šalia savęs pasistatė merginą su Ievos kostiumu. Fotografijos autorius – Aurimas Valevičius.

Pasaulio kultūrizmo čempionas nutarė duoti atkirtį garsiausioms pasaulio manekenėms ir žurnalų viršeliams, jog tik dailios moterys turi teisę pozuoti. Nes, neva, tik moters kūnas yra gražus. Dailus vyras  – dar gražesnis! Todėl Barzinskas nutarė tapti pasaulinio lygio modeliu.

„Fotografavimąsi ir sportą galima suderinti be problemų. Kažkada, atsimenu, esu demonstravęs ir apatinį trikotažą“, – pasakos Dainius.

Tai ne pirmas supermeno iššūkis Barzinsko gyvenime. Spėkit, kas pasaulio kultūrizmo čempionas buvo jaunystėje? Ogi menininkas, mokėsi M.K.Čiurlionio menų mokykloje, grojo akordeonu, pianinu, mokėsi diriguoti...

Bet labiausiai tuomet jaunuoliui trūko merginos. Jos į Dainių nelabai žiūrėjo. Toks mergaitiškas, kuklus, drovus, inteligentiškas... Pagaliau Dainius sutiko pirmąją meilę. Dvejus metus su ja draugavo, draugavo, draugavo ir nė karto nepabučiavo. Vienintelė meilė Dainių paliko. Todėl jaunasis dirigentas sulaužė lazdelę, ir pasiutęs užsidarė sporto salėje. Štanginėj. Ir ėmė kiloti svarmenis. Iki pasiutimo ir visiško išsekimo.

„Variau visas dienas po tris su puse keturias valandas kiekvieną dieną be jokių išeiginių. Po pusės metų aš, aišku, palūžau. Bet faktas, kad po pusės metų manęs niekas nepažino“.

Dainius tuomet negalvojo, kad bus Lietuvos bei pasaulio kultūrizmo čempionas. Jis norėjo tapti  vyru, kad merginos nepraeitų kaip pro tuščią vietą. Ir pagaliau pamatė savo tikslą. Dabar jo gyvenime ir karietoje – nauji tikslai, apie kuriuos jis šį trečiadienio vakarą papasakos per KK2.

"Foto Pin" nuotr./Dainius Barzinskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius