Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsišaukėliai gerbėjai nuodija garsenybių gyvenimus

Gerbėjai dažnai mėgsta kopijuoti savo dievaičius. Tačiau pastaruoju metu padaugėjo atvejų, kai populiariuose socialiniuose interneto portaluose žmonės svetimu vardu susikuria anketas ir įsideda garsenybių nuotraukas. Maža to, jie ima skleisti keistą, kartais piktavališką ar net šmeižiančią informaciją apie pramogų pasaulio atstovus. Žvaigždės pasiryžusios duoti atkirtį!
Gabrielė Martirosianaitė
Gabrielė Martirosianaitė / V. Ovadnevo nuotr.

Neapsigaukite!

Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ radome:

48 Godos Alijevos anketas,
42 Nijolės Pareigytės anketas,
18 Karinos Krysko anketų,
16 Natalijos Zvonkės anketų.

G. Skaraitienės nuotr./Arvydas Martinėnas-Vudis
G. Skaraitienės nuotr./Arvydas Martinėnas-Vudis

Arvydas Martinėnas-Vudis (26)
Netikras „klonas“ gerbėjai prižadėjo aukso kalnus

Į nemalonią situaciją pateko merginų numylėtinis Arvydas Martinėnas–Vudis. Per koncertą Mažeikiuose prie atlikėjo priėjo mergina ir su juo ėmė kalbėtis kaip su senu pažįstamu. Vudis nesuprato, kas vyksta, ir tik nerimastingai mirksėjo akimis.
„Ta mergina pradėjo klausinėti, kada įrašinėsime jos dainas, kada ir kur aš jai išnuomosiu butą... Buvo labai keista“, – nemalonų incidentą prisimena muzikantas. Tik po ilgo pašnekesio paaiškėjo, kad minėta panelė interneto pažinčių portale one.lt susipažino su netikru Vudžiu.
„Tas žmogus man privirė daug košės. Manau, jis ne tik su ta panele, bet ir su daugiau žmonių kalbėjo. Neaišku, ką jis jiems pripliurpė. Jaučiuosi nesmagiai ir noriu atsiprašyti savo gerbėjų už tą nenaudėlį“, – sako A. Martinėnas. Beje, Vudis įtaria, kad netikras jo „klonas“ greičiausiai yra žmogus iš pramogų pasaulio. „Taip sakau ne veltui. Jis pliurpia tokius dalykus, kuriuos gali žinoti tik šou pasaulyje besisukantis žmogus. Labai noriu išsiaiškinti, kas jis. Artimiausiu metu policijoje netgi ketinu parašyti pareiškimą“, – atvirai sako pašnekovas.

V. Ovadnevo nuotr./Vudžio gerbėja Gina Valdajevaitė
V. Ovadnevo nuotr./Vudžio gerbėja Gina Valdajevaitė

„Vudis“ jai pasiūlė tapti pora

Žurnalas „Privatu!“ pakalbino merginą, kuri bendravo su netikru Vudžiu. Į nemalonias apsukruolių pinkles buvo pakliuvusi Mažeikių rajone gyvenanti 21 metų Gina Valdajevaitė (nuotraukoje).

Gina, kaip ir kur susipažinai su, kaip vėliau paaiškėjo, netikru Vudžiu?

Susipažinome interneto pažinčių portale one.lt. Su tuo žmogumi bendravau keturis mėnesius ir nė karto nesuabejojau, kad jis gali būti ne tas asmuo.

Ką Tau „Vudis“ pasakojo?

Jis teigė ieškojęs naujos narės vienai merginų grupei ir sakė, kad aš galėsiu ja tapti. Taip pat žadėjo pakviesti į studiją įrašinėti vokalo bei surasti man gyvenamąją vietą Vilniuje. Be to, tas žmogus man siūlė tapti pora, nes esą susižavėjo manimi.

Kaip viskas išaiškėjo?

Tik tiesiogiai pabendravusi su tikru Vudžiu supratau, kad visą laiką buvau apgaudinėjama. Jaučiausi labai nesmagiai.

Ir jie nukentėjo nuo interneto piktavalių!

V. Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova
V. Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova

Kristina Ivanova (22)
Prašė papildyti sąskaitą

Neseniai į interneto nenaudėlių pinkles pakliuvo grupės YVA narė Kristina Ivanova. Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ buvo sukurta dar viena „Kristinos Ivanovos“ anketa.
„Pasirodo, kažkokia gudrutė iš mano anketos nusikopijavo asmenines nuotraukas, persiviliojo mano bičiulius ir su jais šnekučiavosi. Maža to, ji ėmė prašyti papildyti savo telefono sąskaitą. Tai labai nemalonu“, – prisimena Kristina.
Mergina viską išsprendė labai greitai. „Susisiekiau su „Facebook“ administratoriais ir jie nedelsiant ištrynė mano netikrą anketą. Tai ne pirmas atvejis, tačiau būčiau naivi tikėdamasi, kad toks dalykas daugiau nepasikartos“, – ironiškai šypteli pašnekovė.

Gabrielė Martirosianaitė (19)
Išaiškinti apsimetėlę padėjo aktorė Edita Užaitė

Gabrielės teigimu, jausmas, kai internete randi kito žmogaus anketą su savo nuotrauka, yra labai nemalonus.
„Viena mergina, užsiregistravusi mano vardu bei pavarde „Skype“ pokalbių programoje, susirado būrį žinomų žmonių ir rašė jiems keisčiausius dalykus. Vėliau sulaukiau tų draugų skambučių ir klausimų“, – pasakoja mergina.
Identifikuoti apsišaukėlę Gabrielei padėjo jos bičiulė Edita Užaitė (28). „Vėliau su Edita pasijuokėme iš šio nesusipratimo, nes ir ji kadaise buvo patekusi į tokią situaciją“, – sako Gabrielė.

V. Ovadnevo nuotr./Ruslanas Kirilkinas
V. Ovadnevo nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Ruslanas Kirilkinas (26)
„Jei nori, tegul būna manimi“

Kelis sykius į panašias situacijas pakliuvo ir dainininkas Ruslanas Kirilkinas. Nors muzikantas sužinojo, kad internete egzistuoja keli jo „klonai“, vaikinas to nė kiek nesureikšmino. „Nekreipiu į tai dėmesio. Tegul gyvena tie netikri Kirilkinai, jei jiems tai teikia malonumo. Niekada nesigilindavau, ką jie apie mane pliurpdavo. Man nei malonu, nei nemalonu. Tokiems dalykams esu abejingas“, – lakoniškai atsako Ruslanas.

Oksana Pikul (26)
Devyniolika melagių

V. Ovadnevo nuotr./Oksana Pikul
V. Ovadnevo nuotr./Oksana Pikul

„Facebook“ tinklalapyje gražuolės „Olialia pupytės“ narės Oksanos Pikul vardu yra net 19 anketų. Žinodami, kuri anketa yra tikroji, atlikome eksperimentą: prisijungėme prie kelių netikrų anketų ir nusprendėme stebėti, ką socialiniame tinklalapyje veikia apsimetėlės. Viena iš Oksaną vaidinančių merginų, akivaizdu, labai mėgsta rusišką muziką, nes pokalbių „sieną“ reguliariai papildo senomis rusiškomis dainomis, vis pakomentuoja, kad tokia muzika jai primena prabėgusią (?!) jaunystę. Kita Oksanos Pikul vardu pasivadinusi apsimetėlė intensyviai bendrauja su „savo“ gerbėjais, pasakoja jiems, ką veikė savaitgalį, ką valgė, kas vakarą visiems palinki labos nakties ir kartais pasiskundžia, kokia ji pavargusi ir koks sunkus tas žvaigždės gyvenimas.
Nusprendę demaskuoti vieną meluojančią merginą, viešai parašėme, kad žinome jos klastą ir įspėjome Oksanos gerbėjus neužkibti ant šios gudruolės kabliuko. Sulaukėme skubaus „Oksanos Pikul“ atsakymo: „Kaip man sunku... Kiek žmonių nori mane apjuodinti.“ Ir kaipmat „Oksana“ mus užblokavo, kad netrukdytume jai tęsti „karjeros“ internete.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius