Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsišaukėliai internete dalija grožio patarimus Oksanos Pikul vardu

Ne paslaptis, jog socialiniame tinkle Facebook.com yra gausybė žinomų žmonių vardais pasivadinusių apsišaukėlių. Tačiau neseniai interneto erdvėje atsirado neva asmeninis Oksanos Pikul puslapis „Oksana Pikul – Patarimai“, kuriame atlikėja patarinėja savo gerbėjams grožio, mados ir mitybos klausimais.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / „Tiulio fėjos“ nuotr.

„Sveiki, gaunu daug laiškų, todėl nusprendžiau sukurti šį puslapį, pasekiau Kristinos Ivanovos pavyzdžiu. Taigi, mielieji, nuo šiol galite užduoti man klausimus čia – apie grožio priemones, mitybą ir visa kita, kas jus domina. Pasistengsiu atsakyti į visus klausimus. Pagarbiai, Oksana Pikul“, – taip rašoma dainininkės grožio patarimų puslapyje.

Po šiuo užrašu pasipylė Oksanos gerbėjų klausimai apie priauginamas blakstienas, svorio metimą, plaukų priežiūrą, kosmetikos priemones ir taip toliau.

Atrodytų, kad O.Pikul išties pasekė savo kolegės Kristinos Ivanovos pėdomis, kuri tame pačiame socialiniame tinkle turi patarimų puslapį „Kristina Ivanova. Komplimentas turi kainą“.

Tačiau Žmonės.lt susisiekus su šiuo metu Krasnodare pas savo mylimąjį Simą Jasaitį viešinčia O.Pikul, moteris neslėpė nuostabos. „Aš tokio puslapio nekūriau, o jeigu kažkas tuo naudojasi piktybiškai, reiktų duoti velnių“, – juokavo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius