Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsvaigusi A.Grigorian už pasipriešinimą policijai sulaikyta Rygoje (video, atnaujinta 14.14 val.)

Rygos senamiestyje pirmadienį sulaikyta neblaivi Lietuvos operos dainininkė Asmik Grigorian. Pasak pareigūnų, ji, bandydama ginti neblaivų latvių režisierių, keikė pareigūnus, sudavė jiems antausių, o sulaikyta nuovadoje dainavo.
Asmik Grigorian
Asmik Grigorian / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kartu su lietuvaite policininkai sulaikė režisierių Viesturą Kairišą. Su pažeidėjais buvusi režisieriaus sutuoktinė Ieva Jurjanė nebuvo sulaikyta.

Rygos municipalinės policijos atstovė spaudai Inesė Timanė BNS pranešė, kad konfliktas kilo apie 5.43 val. Kaleju gatvėje trijulei vaikščiojant ir režisieriui susiginčijus su policijos pareigūnais.

Pareigūnai nusprendė vyrą sulaikyti ir nuvežti į policijos nuovadą, tačiau tuomet į konfliktą įsivėlė A.Grigorian: ji bandė užstoti V.Kairišą, keikėsi necenzūriniais žodžiais, sudavė antausių ir stumdė pareigūnus.

Kaip pranešama, A.Grigoriam nereagavo į policininkų įspėjimus, todėl buvo sulaikyta.

Dainininkė skundėsi rankos piršto skausmais, todėl moteriai buvo iškviesta greitosios medicinos pagalbos brigada. Nuovadoje A.Grigorian garsiai dainavo, vartojo šiurkščius žodžius.

Jai buvo nustatytas 1,96 promilės girtumas.

Moteriai surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai dėl smulkaus chuliganizmo ir nepaklausimo policijos pareigūnų reikalavimams. V.Kairišas buvo patrauktas administracinėn atsakomybėn dėl buvimo neblaiviam viešoje vietoje.

A.Grigorian bausmę nustatys teismas. Už smulkų chuliganizmą dainininkei gresia iki 250 latų dydžio bauda arba 15 parų administracinis areštas.

Atnaujinta 14.14 val. Pats V.Kairišas pasakojo, kad sekmadienio naktį su žmona ir A.Grigorian šventė G.Puccini „Il Triticco“ premjerą. Trijulė aplankė keletą kavinių ir apie pusę šešių ryto ketino vykti namo taksi.

Netoli sustojus municipalinei policijai, menininkas sakė „nesėkmingai pajuokavęs“, kad atvažiavo jų taksi. Pareigūnai reagavo griežtai ir pareiškė, kad vyras nesiorientuoja aplinkoje.

„Neneigiu, kad mėgstu išgerti, bet visiškai netinka manęs vadinti alkoholiku“, – BNS sakė V.Kairišas.

Vyro teigimu, sulaikant A.Grigorian, jai sužalotas pirštas.

„Buvo klaiku ir bjauru. Prasidėjo nuo nesėkmingo pokšto, o virto baisiu realybės šou“, – situaciją komentavo režisierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius