Ar Dalia Grybauskaitė tikrai neturi sesers?

Eurokomisarė, Prezidento rinkimų favorite laikoma Dalia Grybauskaitė tikina neturinti nei brolių, nei seserų.
Ar D.Grybauskaitė tikrai neturi sesers?
Ar D.Grybauskaitė tikrai neturi sesers? / LNK nuotr.

„Bent jau tų, apie kuriuos žinočiau, neturiu, nes augau viena“, – spaudos konferencijoje neseniai juokavo eurokomisarė. Tačiau, pažvelgusi į Onutę Kunickienę, vieneriais metais už ją jaunesnę medikę, komisarė galbūt juokautų ne taip drąsiai, teigiama LNK pranešime spaudai.

Vilniaus universiteto Onkologijos instituto bendrosios praktikos slaugytoja nuolat sulaukia klausimų, ar ji nėra garsios politikės giminaitė. Gatvėje Onutė dažnai lydima šypsenomis, šnibždėjimais, kad yra „ta moteris iš televizijos“, restoranuose – atsargių pasiteiravimų, ar tikrai savo vizitu juos pagerbė pati eurokomisarė. Todėl pasiūlymas dalyvauti LNK antrininkų konkurse „Gintarinis atspindys“ jai nebuvo staigmena.

„Neseniai televizijos bokšto restorane paklausė, ar nesu Grybauskaitės sesuo. „Tikrai taip, – atsakiau, nes pavargau nuo nuolatinių pasiaiškinimų, – juokėsi moteris. – Manau, kad manimi patikėjo“.

Dalia Grybauskaitė yra gimusi Vilniuje, o Onutė – Kelmės rajone, ilgą laiką gyveno Alytuje, o prieš porą metų, antrąsyk ištekėjusi, persikėlė gyventi į Vilnių. Jei eurokomisarė laimės prezidento rinkimus, judvi ko gero turės progą susitikti.

„Balsuosiu už Dalią Grybauskaitę. Ji – stipri politikė“, – sako Onutė.

„O kaip jums patinka jos išvaizda?“ – „Pakankamai simpatiška moteris mano moteriškomis akimis“, – juokiasi Dalios Grybauskaitės antrininkė.

Onutė kartu su kitais keturiasdešimt antrininkų dalyvaus balandžio 1-osios proga rengiamame LNK konkurse „Gintarinis atspindys“. Ji su kitais politikais varžysis „Kandidato į Prezidentus“ nominacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius