-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar įmanoma vyrui atsispirti moteriškam grožiui?

Dėl galios ir pinigų tarp vyrų vyksta nuolatinis karas. Vyrai, nors ir mėgsta rizikuoti, dažniau vadovaujasi racionaliu mąstymu. Jie dažniau sukasi verslo pasaulyje, kovoja dėl valdžios. O ar šiuolaikiniai vyrai pasiduoda jausmams ir kariauja dėl dailiosios lyties atstovių dėmesio? Juk taip sunku išsirinkti, kai aplink vien gražios moterys. Dar sunkiau – kaip žinoti, kad pasirinkimas yra teisingas?
Projektas „Žymūs vyrai apie moteris“
Projektas „Žymūs vyrai apie moteris“

Kūno kalba ir akys išduoda moterų palankumą ar priešiškumą, tačiau vien skaityti kūno kalbą – nepakanka. Ką reikia žinoti vyrui, norinčiam suprasti mylimą moterį? O kaip nepasiduoti kitų moterų vilionėms, kai jau turi išrinktąją?

Prasidėjus projektui „Žymūs vyrai apie moteris“ klausėme Jūsų, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Savo mintimis pasidalyti sutikę garsūs Lietuvos vyrai neslepia – jie kalba apie dailiosios lyties atstoves.

Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis dalijosi savo įžvalgomis apie vienintelį ir tikrąjį moteriškumą, būtiną tarpusavio pusiausvyrą vyrų ir moterų santykiuose. Šokėjas ir choreografas Šarūnas Kirdeikis pasakojo, kokios moterys jam atrodo įdomios ir priminė žinąs apie moterų naudojamas pinkles, siekiant suvilioti vyrą.

Savo mintimis apie moterišką žavesį dalijosi ir stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas. Šio galiūno akį traukia treniruotas moters kūnas, tačiau, lyg solidarizuodamasis su kitais projekte jau dalyvavusiais vyrais, Ž.Savickas priminė, jog svarbiausia, kad pačios moterys būtų patenkintos savimi.

Sparčiai populiarėjančios elektroninės muzikos grupės „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius vos prakalbęs pripažino, jog muzika, o ne žodžiais jam lengviau išreikšti savo emocijas, todėl pasimatymo metu pasiūlytų merginai paklausyti jo kūrybos. Paulius atskleidė, jog ne tik moterys moka vilioti vyrus – jie taip pat turi savo slaptų ginklų.

Visi kalbinti vyrai – skirtingi, tačiau visų gyvenimus lydi moterys – vaikystės pasakų fėjos, tikros iliuzijų meistrės, tobulo kūno sudėjimo gražuolės, dainingosios Džuljetos...

Projektas „Žymūs vyrai apie moteris“ jau įpusėjo, tad nemačiusius kviečiame pažiūrėti, ir pranešame, kad kituose siužetuose supažindinsime Jus su dar dviem skirtingų sričių atstovais – žymiu fotografu Gediminu Žilinsku bei radistu Jonu Nainiu-Jovani.

Ar Gediminas Žilinskas turi jį įkvepiančią mūzą? O kaip jam kuriant erotines fotografijas pavyksta atsispirti moteriškam grožiui? Ar radistas Džovanis po vedybų vis dar atkreipia dėmesį į patrauklias moteris? Atsakymų laukite kituose vaizdo siužetuose.

Projekto partneriai – naujausia „Philips“ lazerinė barzdakirpė ir „Viči“ jūros gėrybių produktai. Vaizdo siužetus kuria ir prodiusuoja kompanija „Impact Media“.

VIDEO: Žymūs VYRAI apie MOTERIS - Vytautas Rumšas
VIDEO: Žymūs VYRAI apie MOTERIS - Žydrūnas Savickas
VIDEO: Žymūs VYRAI apie MOTERIS - Paulius Sinkevičius
VIDEO: Žymūs VYRAI apie MOTERIS - Šarūnas Kirdeikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius