-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar iš tiesų premjeras Andrius Kubilius turi nesantuokinį sūnų?

„Ar iš tiesų premjeras Andrius Kubilius turi nesantuokinį sūnų, apie kurį nežino net jo paties šeima?“ – to šįvakar klaus gyvenimo būdo laidos „Nuo... iki...“ rengėjai.
Andrius Karinauskas
Andrius Karinauskas. / LNK nuotr.

Prieš savaitę, Melagių diena vadinamą balandžio 1-ąją viename dienraščių pasirodęs straipsnis apie kaišiadoriškį Andrių Karinauską visuomenėje ir žiniasklaidoje sukėlė tikrą audrą. Pasirodžius informacijai, esą 30-metis ūkininkas įtaria, kad jo tėvas gali būti premjeras Andrius Kubilius, iš pradžių visi tai palaikė paprasčiausiu pokštu. Net pats Andrius Kubilius išreiškė viešą pasipiktinimą, kad tokiais pajuokavimais lazda gerokai perlenkiama. Tačiau netrukus pasirodė publikacijos, kad tai nebuvo pokštas.

„Mano mama mokėsi kartu su Kubiliumi, kas yra mano tėvas, slepia, o tikruoju tėčiu pristato neegzistuojantį vyrą. Be to, mano panašumą į premjerą jau seniai pastebi kone visi“, – pirmadienio vakaro laidoje pasakos Andrius.

Tačiau viešos tėvo paieškos Andriui baigėsi skausmingai: supykusi už viešai išspausdintus sūnaus pareiškimus, Andriaus mama Nijolė Dumbrienė liepė jam daugiau net akyse nesirodyti, o į žurnalistų klausimus atsakė tyla. Tačiau šio vakaro laidoje moteris išdrįs papasakoti visą tiesą. Ji iš tiesų mokėsi su premjeru Andriumi Kubiliumi.

„Tai buvo jaunystės klaida. Gaila, kad dabar už tą klaidą esu priversta aiškintis prieš visą Lietuvą“, – paklausta, kas yra jos sūnaus Andriaus tėvas, pasakojimą pradės ponia Nijolė.

Tad kas yra tikrasis Nijolės sūnaus tėvas? Ar tai premjeras Andrius Kubilius? Ir ką apie mokslo draugą, dabar garsų politiką, papasakos ponia Nijolė? Tai gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ žiūrovai išvys jau pirmadienio vakarą, 19 val. 40 min. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius