-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar pakeleivis iškentės atostogas su Mama Rock‘N‘Roll?

Praėjusią savaitę dainininkė Laima Tamulytė-Mama Rock“N‘Roll ir jos pakeleivis Nerijus atvyko į Egiptą. Pirmosiomis dienomis ši pora bendravo labai komplikuotai. Nerijus labai jaudinosi, jam sunkiai sekėsi rinkti žodžius. Laimai tai nepatiko. Pirmosios vakarienės metu Nerijus iš jaudulio drebėjo, prakaitavo ir net kraujavo.
Mama Rock‘N‘Roll
Mama Rock‘N‘Roll / LNK nuotr.

Trečiadienį šios poros nuotykiai LNK laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ Egipte tęsiasi. Laidoje matysite, kaip L.Tamulytei sekėsi dalyvauti „Miss hotel“ rinkimuose. Užduotys buvo įvairiausios: pilvo šokis, dainavimas ir, be abejo, viliotinis.

Lietuvė į sceną žengė kartu su konkurentėmis iš Rusijos, Vokietijos, Ukrainos ir kitų šalių. Laima, kaip žinoma, yra ne tik dainininkė, bet ir renginių vedėja, tad scenoje tikrai ne naujokė. Tačiau prieš pasirodydama publikai žvaigždė nervinosi. Tiesa, kokios užduotys laukė, Laima nežinojo... O kai sužinojo... Vos neapsiverkė... Vėliau, jau po renginio, Laima kalbėjo: „Jūs neįsivaizduojate, koks jausmas, kai tu stovi prieš publiką su smunkančiomis kelnėmis (kaip tyčia žvaigždė pamiršo diržą). Ir staiga išgirsti: „O dabar mirtinas numeris – striptizas.“

Kaip lietuvaitei sekėsi kovoti „Miss hotel“ rinkimuose ir kelintą vietą pavyko užimti, sužinosite jau trečiadienį. Beje, Laimos pakeleivis žvaigždės pasirodymą stebėjo iš publikos. Buvo tam tikrų užduočių, kai Nerijus Laimai galėjo pagelbėti, tačiau didelės iniciatyvos nerodė.

Kalbant apie jų santykius, situacija vis aštrėjo... Po konkurso viešbutyje, kitą dieną, pora išsiruošė į Kairą. Ten taip pat neapsieita be nuotykių. Ne paslaptis, kad prie garsiųjų Gizos piramidžių kupranugarių vadeliotajai tiesiog medžioja turistus ir už kelių minučių pajodinėjimą bando išlupti kiek įmanoma daugiau pinigų. Laimai pavyko išsisukti protingai. Tačiau jos pakeleivis tikrąja šio žodžio prasme buvo apiplėštas. Žvaigždė, savaime suprantama, dėl prarastų pinigų nepraleido progos patraukti Nerijaus per dantį. „Kokia galva, tokia ir kepurė“, – ironizavo Laima.

Vėliau dainininkė savo aštrius komentarus, skirtus pakeleiviui, žarstė garsiajame Kairo turguje, kuriame aptiko gausybę neregėtų suvenyrų ir kitų gėrybių. Čia taip pat neapsieita be konfliktų. Įtampa tarp šių keliautojų akivaizdžiai auga. Nerijus tvardosi kiek galėdamas ir bando pakęsti žvaigždės užgauliojimus, elgtis kaip džentelmenas. Bet ar iškentės jis iki atostogų pabaigos? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius