-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar ryžtis krūtų operacijai?

Laba diena, Ramune. Aš labai kompleksuoju dėl savo mažos krūtinės. Manau, kad dėl to iki šiol neturiu vaikino, nebuvau mylima ir pati nemylėjau. Galvoju pasidaryti plastinę operaciją. Ką apie tai manote jūs? Ji, 22 m.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.
Temos: 1 Krūtys

Sveika. Nemanau, kad tai yra išeitis, greičiau - tai pabėgimas nuo tikros problemos-nepilnavertiškumo jausmo. Akcentuoti vien fizinius dalykus yra trumparegiška. Ko gero, daugelis rastume pavyzdžių, kai atrodytų nelabai fiziškai patraukliam žmogui tiesiog stulbinamai sekasi meilės reikaluose.

Juk visa tai lemia asmenybės žavesys, o ne išvaizda. Lygiai taip pat rasime daug tuščių gražuolių, kurios ar kurie yra niekam neįdomūs, nykūs ir vieniši.

Tam, kad žmogus būtų mylimas, fizinės jo savybės nėra esminės. Net ir vadinamieji mūsų „defektai“ mylinčiam žmogui yra patrauklūs. Tarkim, jai ar jam didelis apgamas ant mylimo žmogaus kaklo yra nepakeičiamai žavi jo visumos dalis.

Vaikydamasi „einamųjų“ grožio standartų neigi save kaip nepakartojamą ir individualią asmenybę, išduodi save, savo savastį. Iškeldama tik savo išorę, esi viso labo tik tam tikras populiarus „tipas“, šiuolaikinės masinės propagandos auka ir objektas kažkieno pasipuikavimui.

Tarsi visai nebūtų svarbu kas tu esi, kokios tavo vertybės, pasaulėjauta, kuo tu ypatinga. Kodėl taip nuvertini save, sutapatini save su krūtimis? Paklusdama visuotiniam spaudimui būti 90-60-90 tik nutolsti nuo tikros meilės patyrimo.

„Išstatydama“ krūtis pritrauksi nebent krūtų mylėtojo tipą, o ne žmogų, kuris mylės tave tokią, kokią tave sukūrė Dievas. Galų gale, tik kažkurio vieno grožio etalono garbinimas neigia pačią gamtos įvairovę, jos spalvingumą, skirtingas mūsų prigimtines duotybes. Krūtys yra ne tik seksualumo, bet ir vaisingumo, davimo, kūrybos simbolis. Gal tu gali praturtinti savo gyvenimą ir nesidarydama krūtų padidinimo operacijos?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius