Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar suvilios Večerskis Jeronimą?

Lietuvos nacionalinio dramos teatro generalinis direktorius Adolfas Večerskis tiesioginio TV eterio metu dainininkui Jeronimui Miliui pasiūlė išmėginti jėgas aktoriaus kailyje.
Adolfas Večerskis
Adolfas Večerskis

Neseniai debiutavęs Lietuvos televizijos muzikiniame projekte „Triumfo arka“ dainininkas Jeronimas Milius po pasirodymo scenoje sulaukė daug komplimentų iš projekto vertintojų. Bene ryškiausiai pasisakė A.Večerskis: „Jei kada norėsite į teatrą, visada prašom“.

Naujienų portalas 15min.lt pasidomėjo, ką apie tokią užuominą mano pats dainininkas. Įdomu ir tai, kaip pasielgtų A.Večerskis, šiandien sulaukęs Jeronimo CV.

Galimybės vaidinti neatmetė

„Jau dabar bandau prisiliesti prie aktorystės. Studijuoju pramoginį scenos meną Vilniaus kolegijoje, esu pirmakursis. Esame režisieriaus Valentino Masalskio pirmagimiai. Ir su pradiniais aktoriniais dalykais bei jų subtilybėmis jau esame susipažinę. Gal kažkada ir teks ką nors nuveikti teatro scenoje, laikas parodys“, – svarstė Jeronimas.

„Buvo malonu sulaukti tokios užuominos iš A.Večerskio, tačiau manau, kad man dar ankstoka. Nemėgstu kažko daryti nepasiruošęs“, – tikino J.Milius.

Įdarbintų net šiandien

A.Večerskis komplimentų J.Miliui negailėjo ne tik tiesioginiame TV eteryje, bet ir kalbėdamas su naujienų portalo 15min.lt žurnalistu.

„Tai žmogus, turintis dovaną, kuri reikalinga aktoriui. Jo vidus diktuoja elgseną. Nesurežisuotame „gabaliuke“ jis labai teisingai elgėsi su partnere. Pamačiau, kad tas žmogus turi Dievo dovaną. Mes sakome taip: „Turi davinius užsiimti aktoriaus profesija“.

Paklaustas, kaip pasielgtų jau šiandien sulaukęs Jeronimo CV, A.Večerskis kaip visada neieškojo žodžių kišenėje: „Šiandien turiu pasiūlymą. Darau miuziklą ir nieko neišsigandęs galėčiau Jeronimą išbandyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius