Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar tikrai milijonierius medžiojančioms barakudoms atėjo sunkūs laikai?

Kaip ištekėti už britų aristokrato ir gyventi svajonių gyvenimą? Ar užtenka vien gražaus veidelio ir dailių šlaunų, o gal reikia ir proto? Jau šį šeštadienį 11 val. BTV gyvenimo būdo žurnalas „Pasaulis pagal lietuvius“ atskleis, kokios moterys pavergia aristokratų širdis.
Justina Juozapaitytė
Justina Juozapaitytė / BTV nuotr.

„Jaunos merginos prisižiūri filmo su Julia Roberts „Graži moteris“ ir svajoja būti prostitutės, kurias išgelbės milijonierius. Tačiau milijonieriams jau seniai nereikia gražių prostitučių. Mergaitės, negyvenkite pasakomis“, – žiaurią tiesą vadinamosioms barakudoms paaiškins aukštuomenės metraštininke vadinama žymi žurnalistė Kristina Sabaliauskaitė.

BTV nuotr./Kristina Sabaliauskaitė
BTV nuotr./Kristina Sabaliauskaitė

Beveik prieš dešimtmetį Lietuvą į Londoną iškeitusi Kristina tikina, kad turtingų vyrų medžiotojoms atėjo sunkūs laikai. Tad nejaugi gražioms merginoms neliko vilčių sėkmingai ir pelningai ištekėti Didžiojoje Britanijoje?  Akylai britų aukštuomenės gyvenimą sekanti žurnalistė atskleis, koks gi tas britų elitas ir ką atkirsti anglams, manantiems, kad lietuviai tėra juodadarbių tauta.

Tuo tarpu kita laidos herojė – graži, įspūdinga ir geidžiama. Tituluota gražuolė Justė Juozapaitytė nuolat sukasi tarp ryškiausių muzikos ir kino žvaigždžių, o už jos rengiamus audringus vakarėlius įžymybės pasiruošę pakloti milžiniškas sumas.

Žavios merginos nuotraukos dar visai neseniai apskriejo visą Didžiosios Britanijos geltonąją spaudą, o mergina per vieną naktį tapo žymi.

„Su Holivudo žvaigžde Mickey Rourke'u kartu išėjome iš vieno klubo, o žurnalistai nufotografavę suskubo parašyti, kad aš – naujoji Holivudo žvaigždės mergina”, – pasakoja Justė.

Ar tikrai kino žvaigždę ir gražiąją lietuvaitę sieja tik bičiulystė? O gal kalbos apie aistringą meilės romaną – tiesa?

Išskirtinės lietuvių gyvenimo istorijos ir laimės receptai iš Londono – jau šį  šeštadienį 11 val. per Baltijos televiziją.

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius