Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar visos žvaigždės miega nuogos?

Vieni į lovą griūva su trikotažine pižama, kiti miega pasidabinę šilkiniais naktinukais, tačiau yra ir tokių, kurie po antklode lenda be jokių drabužėlių. Kiek žmonių, tiek ir silpnybių. „Privatu!“ išsiaiškino, kokį apdarą, prieš pasinerdamos į sapnų pasaulį, renkasi Lietuvos ir užsienio garsenybės!
Aiste Paškevičiūtė
Aiste Paškevičiūtė / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgita Tvarijonaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgita Tvarijonaitė

Jurgita Tvarijonaitė (33)
Renkasi bambukinę pižamą

Seksualioji mamytė Jurgita Tvarijonaitė sako, kad maloniausia jai miegoti su iš bambuko medžiagos pasiūtais apatiniais. „Jausmas puikus! Ši medžiaga labai maloni, prisitaiko prie kūno temperatūros. Tai mano atradimas. Rekomenduoju išbandyti ir kitiems!“ – sako Jurgita.
Tiesa, moteris neslepia, kad karštomis dienomis į lovą gulasi be apatinių. „Vakar ir šiandien miegojau nuoga, nes kitaip nebuvo įmanoma“, – šypteli J. Tvarijonaitė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Donata Virbilaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Donata Virbilaitė

Donata Virbilaitė (23)
Visada tik su drabužiais!

Raudonplaukė Donata prisipažįsta, kad visada miega apsirengusi. Dažniausiai tai būna naktiniai apdarai, tačiau merginai tris kartus teko miegoti ir su viršutiniais drabužiais. „Kodėl taip nutiko? Tiesiog buvo šalta, miegojau ne namuose, be to, jaučiausi itin pavargusi“, – sako mergina.
Bene dažniausiai nakčiai Donata renkasi pižamą. „Su ja man patogiausia“, – priduria pašnekovė.

Aistė Paškevičiūtė (23)
„Su drabužiais neteko miegoti“

Laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė teigia nemėgstanti kaskart vilkėti tais pačiais naktiniais drabužiais. „Nėra vieno būdo, kurį kaskart rinkčiausi. Kartais apsivelku pižamą, kartais naktinius, o kartais miegu nuoga“, – šypteli pašnekovė.
Paklausus, ar kada nors teko miegoti su viršutiniais drabužiais, Aistė nusijuokia: „Nežinau, kiek reikėtų išgerti, kad taip nutiktų. Man su drabužiais miegoti neteko“, – atvirai sako mergina.

Viganto Ovadnevo nuotr./Oksana Pikul
Viganto Ovadnevo nuotr./Oksana Pikul

Oksana Pikul (26)
Miega nuoga, kai šalia – mylimas žmogus

„Vasarą paprastai einu miegoti be naktinių marškinėlių, tačiau jei į lovą lendu ne nuoga, tai pirmenybę teikiu trikotažiniam audiniui, – savo miego įpročius atskleidžia grupės „Olialia pupytės“ dainininkė Oksana Pikul. – Tiesa, seksualius naktinukus irgi mėgstu, tačiau jie būna skirti itin intymiam vakarui.“
Oksana prieštarauja žmonėms, sakantiems, kad nepatogu miegoti nuogam. „Man kaip tik labai gera, nes nebūna karšta. Kita vertus, man visaip yra patogu, bet turbūt geriausia, kai esu nuoga, o šalia – mylimas žmogus“, – šypteli O. Pikul.

Viganto Ovadnevo nuotr./Nijolė Pareigytė
Viganto Ovadnevo nuotr./Nijolė Pareigytė

Nijolė Pareigytė-Neli (25)
Dievina vyriškus marškinėlius

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė–Neli yra viena iš tų merginų, kurios vietoj pižamos ar naktinių dažnai pasirenka vyriškus XXL dydžio marškinėlius. „Niekas nepaneigs, kad su jais labai patogu miegoti“, – išduoda dainininkė.
Neli sako, jog žiemą prieš miegą dažnai apsirengia šiltesnius drabužius. „Kartais, kad nesušaltų galūnės, prireikia net dviejų porų kojinių. Tačiau kai būna karšta, mėgstu miegoti nuoga“, – sako N. Pareigytė.

Deivydas Zvonkus (32)
„Mėgstu miegoti su malonumu“

Gedimino Žilinsko nuotr./Natalija ir Deivydas Zvonkai
Gedimino Žilinsko nuotr./Natalija ir Deivydas Zvonkai

„Mėgstu miegoti su malonumu“, – taip pareiškia muzikos kūrėjas ir atlikėjas Deivydas Zvonkus, paklaustas, kaip apsirengęs mėgsta miegoti. Vėliau jis prisipažino taip pasakęs todėl, kad patinka žodžių žaismas ir pirmai pasitaikiusiai progai nevengia papokštauti. Surimtėjęs D. Zvonkus sako, jog patogiausia jam miegoti su marškinėliais. „Man nepatinka miegoti nuogam, nes nepatogu. Kažką būtinai turiu vilkėti“, – prisipažįsta muzikantas.
Pokalbio pabaigoje Deivydas juokdamasis priduria: „Sakydamas, kad labai patogu miegoti su žmona Natalija, irgi nesuklysiu.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius