-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ar „X Faktoriaus“ superfinale duetu dainuosiantis Vaidas Baumila vėl taps pergalės ženklu?

TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ šį sekmadienį triumfuos paskelbdamas antrojo sezono nugalėtoją. Auksinis finalininkų ketvertas – Anžela Adamovič, Žygimantas Gečas ir Audrius Petrauskas – jau intensyviai ruošiasi ištraukti didžiausius savo muzikinius pabūklus, kuriuos pademonstruos tiesioginiame eteryje. Vienas iš jų kozirių – duetas su žvaigžde.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Yra tradicija „X Faktoriuje“, kad į superfinalą patekę dalyviai bei ketvirtos vietos laimėtojas atlieka duetus su savo svajonių atlikėjais. Šios tradicijos laikysimės ir šio sekmadienio superfinale“, – atskleidžia projekto režisierius ir prodiuseris Mindaugas Meškauskas.

Jau žinoma, jog šį sekmadienį „X Faktoriaus“ scenoje žiūrovai išvys dainininką Vaidą Baumilą. Su kuriuo dalyviu jis pasirodys? Pirmajame projekto sezono superfinale dainininko duetas su Giedre Vokietyte buvo itin sėkmingas – Giedrė tapo nugalėtoja. Ar Vaidas – gyvasis pergalę nešantis talismanas?

Tarp Lietuvos ir Anglijos gyvenantis V.Baumila savo indėlį į Giedrės pergalę vertina kuklindamasis: „Mano indėlis nebent toks, jog padėjau Giedrei pasiruošti psichologiškai – kiek man pavyko ją nuraminti prieš pasirodymą. O šiaip – ji pati puikiai susitvarkė.“

Daugelis žiūrovų iki šiol puikiai prisimena pribloškiančią Vaido ir Giedrės dueto pasirodymo pabaigą – dainą, vainikuotą karštu jų bučiniu. Ko laukti šįkart, jei Vaidas scenoje pasirodys su seksualiąja Anžela? O gal sekmadienį laukia vyriškas Vaido ir Žygio duetas? O gal moterų numylėtiniui Vaidui scenoje dainą traukti teks su charakterio priešingybe – kukliuoju Audriumi?

Pasak V.Baumilos, jam būti šio projekto scenoje – visų pirma yra didelė garbė. „Kai pasakau užsienyje, kad esu kviečiamas į „X Faktoriaus“ finalą, – išgirdusiems tai atrodo nesuvokiamas dalykas, didelė garbė, – juokiasi V.Baumila. – Taip pat ir man, jaučiu didelę garbę dalyvauti tokio populiaraus šou superfinale.“

Pilnas geidžiamiausių žvaigždžių ir mėgstamiausių dalyvių įspūdingų pasirodymų „X Faktoriaus“ superfinalas – jau šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Giedrė Vokietytė ir Vaidas Baumila
Giedrė Vokietytė ir Vaidas Baumila

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius