Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Ramanausko paskelbtas karas sienų tepliotojui Solomonui – rinkimų akcija?

Laidų vedėjas, muzikantas Algis Ramanauskas-Greitai paskelbė karą sostinėje pastatų sienas užrašais „Solomon“ tepliojančiam asmeniui. A.Ramanauskas netgi pasiūlė 500 litų atlygį žmogui, padėsiančiam atskleisti šio niekdario tapatybę.
Algis Ramanauskas
Algis Ramanauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidų vedėjas šeštadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ įkūrė nuolat didėjančią grupę „Pagauti Solomoną“, kurioje dabar yra apie 1 tūkst. 400 narių.

„Anonimiškumą garantuoju. Medžiaga keliautų į policiją ir – svarbiausia – visi, kieno turtas yra jo suniokotas, žinotų pagaliau, iš ko išieškoti. Tai nėra neveiksnaus ir nepakaltinamo vaiko darbas“, – savo įkurtos grupės puslapyje tvirtina A.Ramanauskas.

A.Ramanauskas grupės puslapyje ragina pinigais prie šios idėjos prisidėti visus norinčius. Dauguma komentatorių palaiko muzikanto mintį ir teigia, kad būtų šaunu surasti ir kitus rašinėtojus, pastatus išmarginančius užrašais „cabri“, „eror“, „sput“ ir panašiais.

„Siūlau tą galviją pagauti. Tai nebūtų sunku, spėju“, – teigia Vilniaus miesto savivaldybės tarybos  narys A.Ramanauskas, sienų tepliotoją toliau savo grupės puslapyje vadinantis „š**o gabalu“, „urodu“, šunsnukiu, degeneratu. Tokie A.Ramanausko epitetai neliko nepastebėti – grupės lankytojai piktinosi, kad socialiniame puslapyje esantį tekstą laidų vedėjas galėjo parašyti ir be necenzūrinių žodžių. 

Grupės puslapyje pasisakę komentatoriai netruko rasti sąsajų tarp šios grupės įkūrimo ir vasarį įvyksiančių Vilniaus miesto savivaldybės tarybos rinkimų. Neatmetama galimybė, kad tarybos posėdžius reguliariai lankantis, bet nieko reikšmingo nuveikti nespėjęs A.Ramanauskas šiems rinkimams pradėjo ruoštis jau nuo rugsėjo mėnesio.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius