-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Rimiškio žmona svajoja apie „Ferrari“

Žaidime „Šeimų dvikova – „Arkopolio“ turnyras“ susitinka visos Lietuvos prieš kelerius metus ant rankų nešiotas projekto „Kelias į žvaigždes“ nugalėtojas Andrius Rimiškis ir liaupsių neatsiginantis projekto „Triumfo arka“ nugalėtojas bei auksinio balso dainininkas Liudas Mikalauskas. Vyrai su savo šeimomis stos į priešingas barikadų puses ir dar viename konkurse susigrums dėl geriausiojo titulo.
Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis / „Scanpix“ nuotr.

Jų laukia nelengva kova, nes laidos vedėjas Vytenis Sinkevičius vis tikrins komandų vikrumą ir atvirumą, užduodamas pačius netikėčiausius klausimus. Ar žymūs vyrai prisipažins, ką nusipirktų, jei būtų labai turtingi? Štai A.Rimiškio žmona bus atvira: ji svajoja apie „Ferrari”. „O ar vyras daug uždirba?”, – domėsis šeimos reikalais Vytenis. Ką moteris atsakys į laidos vedėjo provokaciją?

L.Mikalausko sužadėtinei irgi teks nelengvų klausimų. Ar papasakos moteris, kur vyko pirmas jos ir Liudo pasimatymas? O ar atspės Mikalausko komanda populiariausius gatvėje apklaustų žmonių atsakymus?

Vis dėlto daugiausia juoko sukels A.Rimiškio spėjimai. Kaip tikram dainininkui, jam teks atsakyti, kokia kūno dalis minima daugelyje dainų apie meilę. Ne vieno hito kūrėjas ir atlikėjas atsakys „krūtinė“. Ar prisimins Andrius nors vieną dainą su šiuo žodžiu? Beje, dainuoti žaidime teks ir L.Mikalauskui – už Rimiškių šeimos įteiktas dovanas dėkodamas solistas trauks dainą „Mes vyrai”.

Kuo baigsis muzikos virtuozų dvikova? Azarto, energijos ir muzikos kupinas žaidimas – jau šį penktadienį 20.05 val. per „Lietuvos ryto” televiziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius