Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artūro Zuoko vaikystės prisiminimai: „Prabundate – kirvis prie jūsų galvos, nes tėvui prasidėjo priepuolis“

Miegas ant daugiabučio stogo, slepiantis nuo girto ir įsisiautėjusio tėvo, smurtas ir nepriteklius – tokią niūrią savo vaikystę pirmadienio vakarą „Nuo... Iki“ atskleis Vilniaus meras Artūras Zuokas. Politikas pirmą kartą atvirai papasakos, kaip augo smarkiai geriančių tėvų šeimoje.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / LNK nuotr.
Temos: 2 Vaikystė Kirvis

„Jūs miegate, prabundate – kirvis prie jūsų galvos, nes tėvui prasidėjo priepuolis, ir jis pasiėmęs kirvį laksto po butą bei grasina vienaip ar kitaip juo pasinaudoti. Aš net buvau išmokęs miegoti – jei kažkas ne taip, iš karto prabundu“ – pasakojimu šiurpins A.Zuokas. 

Šeimoje, kurioje augo, pasak politiko, netrūko barnių, muštynių, o dažnai nebuvo net ko valgyti. Pasak Artūro Zuoko, jis augo kaip laukinis augalas. Nors su tėvais, tačiau mažai jų prižiūrimas. Nuo pat vaikystės, anot politiko, namo galima buvo negrįžti net kelias paras ar ilgiau. Niekas jo nepasigesdavo, neieškodavo, o grįžusio neklausdavo, kur buvo dingęs.

Kitas laidos herojus, dainininkas Radži papasakos, kaip jis gyvenimą pradėjo skaičiuodamas kiekvieną centą bei valgydamas raugintus kopūstus apvoliotus miltuose ir kokie jausmai apima, spaudoje skaitant naujienas apie pareigūnų už narkotikų platinimą vėl suimtą motiną. 

„Giliai širdyje vis tikėjausi, kad jai pavyks susitvarkyti gyvenimą, tačiau veltui. Šiandien tam žmogui nieko nejaučiu. Noriu, kad tai būtų paskutinis kartas, kai esu apie ją klausiamas“ – rėš Radži.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki“ šį pirmadienio vakarą 20.20 val. tik per LNK su Giedre Talmantiene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius