-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Arūnas Sakalauskas ir Giedrius Savickas pasirodys naujoje humoro laidoje „Visi namie“

Gera žinia subtilaus humoro mėgėjams: naująjį sezoną juo mėgautis bus galima kiekvieną savaitę naujoje LRT televizijos laidoje „Visi namie“. Laidą kurs ištisą gerbėjų kartą užsiauginę žinomi Lietuvos humoristai Haroldas Mackevičius, Vytautas Šerėnas ir Gintaras Ruplėnas, visiems puikiai žinomi iš „Dviračio šou“.
Giedirus Savickas ir Arūnas Sakalauskas
Giedirus Savickas ir Arūnas Sakalauskas / LRT nuotr.

Pagrindinius vaidmenis kurs garsūs kino ir televizijos aktoriai Arūnas Sakalauskas ir Giedrius Savickas, šiemet pelnęs „Sidabrinės gervės“ statulėlę.

Pasak Arūno Sakalausko, televizinis humoras Lietuvoje – kaip daugiabučių renovacija: daug kam norisi, bet nedaug kam pavyksta. „Ką galime pažadėti – kad laidoje „Visi namie“ pasistengsim nebūti primityvūs ir lėkšti, nes šito gėrio ir taip Lietuvoje netrūksta“, – sako aktorius.

Laiko patikrinti ir intelekto paženklinti humoro kūrėjai žiūrovams žada smagius dialogus ir nepakartojamas dviejų meistrų improvizacijas. Skirtingose situacijose, skirtingų personažų lūpomis A.Sakalauskas ir G.Savickas nagrinės mažo žmogaus problemą dideliame pasaulyje, prisilies prie gyvenimo paradoksų ir skleis šimtmečių išmintį.

Laidos prodiuseris ir scenaristas Haroldas Mackevičius atviravo, kad įkvėpimo šiam projektui sėmėsi iš Eugene’o Ionesco, Samuelio Becketto ir Teofilio Tilvyčio raštų. „Juokingi dalykai nutinka bet kam ir bet kur, nuo Operos ir baleto teatro rūbinės iki Marcinkonių kultūros namų… rūbinės. Šiuos juokingus, bet prasmingus momentus ir stengsimės pagauti ir savaip atskleisti“, – pasakoja prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius