Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnui Valinskui nuogų moterų stebėjimas – atleistinas

Politikos ir šou verslo atstovai dažnai piktinasi esą jų gyvenimas stebimas lyg po padidinamuoju stiklu, bet patys nevengia kartais žvilgtelėti pro rakto skylutę.
Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas
Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas / LNK nuotr.

„Man neįdomus kitų gyvenimas“, – dažnai išsigina politikai, paklausti apie vieną ar kitą įvykį. Seimo narys Arūnas Valinskas taip pat dievagojasi nekišąs nosies, kur nereikia.

Tačiau LNK laidos „Tu gali. Savaitės dvikova“ vedėjui Alvydui Šlepikui paklausus, ar seimūnui yra tekę stebėti žmogų jam to nežinant, iš pradžių išsisukinėjęs šou verslo ryklys ilgainiui pasidavė: „Taip, aš esu pro rakto skylutę stebėjęs nuogas, duše besimaudančias medicinos seseles“, – šypsojosi laidos svečias.

Pasirodo, vaikystėje negalavusio ir ligoninėje dienas leidusio Arūno dienos ten neprailgo – jas „praskaidrindavo“ slaugių maudynės.

„Nematau nieko bloga tame, kad man patinka nuogos moterys – būtų blogiau, jeigu nepatiktų, – bandomas sugėdinti juokėsi A. Valinskas. – Ir uniformuotos moterys man patinka. Kita vertus, jų nėra daug. Jei uniforma būtų privaloma visoms dailiosios lyties atstovėms, gal ne taip jau ir jaudintų.“

Arūnas Valinskas laidoje „Tu gali. Savaitės dvikova“ prieš savo vestų viktorinų žvaigždę Stasį Petrašką – penktadienį 19.10 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius