Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aš myliu Lietuvą“ dalyvius naktiniame klube išplūdo disidentė Nijolė Sadūnaitė

Naujo LNK realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ dalyviai sulaukė griežtos kritikos dar net nepradėję savo patriotinės kelionės per Lietuvą.
„Aš myliu dalyvius“ naktiniame klube išplūdo disidentė Nijolė Sadūnaitė.
„Aš myliu Lietuvą“ dalyvius naktiniame klube išplūdo disidentė Nijolė Sadūnaitė. / LNK nuotr.

Iš karto po iškilmingos Lietuvos vėliavos įteikimo ceremonijos Katedros aikštėje dalyviai susirinko viename iš Vilniaus klubų atšvęsti projekto starto. Vakarėliui įsisiūbavus, linksmybes netikėtai nutraukė viena iš žymiausių Lietuvos disidenčių Nijolė Sadūnaitė.

Žymią visuomenės veikėją papiktino tai, kad vakarėlyje buvo nesaikingai vartojamas alkoholis. Pasak disidentės, Lietuvos nepriklausomybė buvo atkurta blaiviai, ne su alkoholiu.

Jausmingas Nijolės Sadūnaitės pasakojimas apie nuo alkoholio sužvėrėjusius bolševikus, kurie žiauriai kankino Lietuvos laisvės kovotojus, sukėlė projekto dalyvių nuostabą.

„Mes mylėjom darbais. Per kalėjimus, lagerius, psichiatrines. Kažkada Suslovas pasakė: „Bus Lietuva, bet be lietuvių“. Dėl Tėvynes galima visko atsižadėti. O ypač alkoholio. Jei norite mylėti ir nugalėti, turite įrodyti tai darbais. Kitaip labai skysta ta meilė. Blaivūs, protingi ir išmintingi, o ne vis durnėjantys ir durnėjantys“, sakė N.Sadūnaitė.

Išgirdę moters, stovėjusios prie Lietuvos nepriklausomybės ištakų, susimąstyti privertusį pasakojimą, dalyviai tyliai paliko naktinį klubą ir išvyko vykdyti pirmosios patriotinės misijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius