Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Sacharukas atvėrė širdį apie prarastą kūdikį

Jau šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – išskirtiniai interviu su vos prieš kelias dienas apkaltos procese dalyvavusiais politikais Aleksandru Sacharuku ir Linu Karaliumi.
A.Sacharukas
A.Sacharukas / LNK nuotr.

Kodėl L.Karalius prieš apkaltą, kainavusią jam vietą Seime, lankėsi pas astrologę? Ir kada A.Sacharukas pažadėjo padėti mandatą?

Pirmasis interviu su po apkaltos Seime likusiu dirbti politiku A.Sacharuku ir jo gyvenimo drauge vyko poros namuose.

Vyras atvirai papasakos, ką jam ir gyvenimo draugei Žygintai teko išgyventi per pastarąjį pusmetį: kūdikio netektis, bemiegės naktys ir nesibaigiantis stresas.

Politikas prisipažins tikrai nesitikėjęs, kad apkaltos metu jo kolegė Zita Užlytė paviešins itin asmeninį skaudų įvykį – kūdikio netektį. Tai sukėlė apkalbų audrą ne tik tarp kolegų Seime, bet ir žiniasklaidoje. Pasak Aleksandro, kad draugė neteko kūdikio, žinojo tik artimiausi giminės ir šeimos draugai.

„Ji baisiai labai nervinosi, buvo 3 mėnuo, ji važiavo pas gydytoją ir jis pasakė, kad vaikas negyvas. Kaltinu save, nes tai įvyko būtent tada, kai Seime vyko parašų rinkimai siekiant mane pašalinti iš esamo posto“, – interviu metu apie kūdikio netektį prabils A.Sacharukas.

Aleksandras taip pat atskleis paslaptį, kad tai ne pirma tokia skaudi netektis, kurią jam ir jo draugei teko patirti, bei papasakos puikiai žinantis, ką reiškia auginti sveiką vaiką.

A.Sacharuko interviu pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius